Djordje, mišljeno je bilo okretanje u normalnim uslovima, a ne pomoču ručne. Tako da pazi malo... :a036:
Printable View
Djordje, mišljeno je bilo okretanje u normalnim uslovima, a ne pomoču ručne. Tako da pazi malo... :a036:
Ma znam to :uredu:...nego zezam ja malo stefana :too: :kolce: :a036:
A evo jedne retro slije... :a0181:
http://img709.imageshack.us/img709/2...uizlogu.th.jpg
Uploaded with ImageShack.us
I jos jedne... :a0181:
http://img375.imageshack.us/img375/9...trileta.th.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Slije su skinute sa oldschoolhr foruma.
Bili sad za vikend u Njujorku :naughty:
I zadnja slika...
Da, da, Njujork, a da nisi stavio fotku sa onim žutim sa crnim slikama, neko bi i poverovao. A fotke su ti kao i obično nikakve, k'o onaj hladnjak što si mi dao :a036:
Ali covek je rekao na ravnom putu, mada ja neznam koji auto bi se prevrnuo na ravnom putu, :a084:Citat:
Djordje kaže:
http://www.oldtimer-klub-zagreb.hr/i...enault-4tl/242
Slična boja kao kod Mihe :smile:
A jos je i alpine :naughty:
Da, sa izglancenim auspuhom :a080: i od prelepe TL-ke napravio lik od Purgera pipiku (ono gde ženske osobe pišadu i stavljaju morske nemani u sebe, pitaj Patologistu) a ne Četvorku.Citat:
sawoodean kaže:
Video u živo i kad sam mu rek'o koji je on šuplje zvono i koji ga žebeni voz don'o na skup i prodaje muda za bubrege ... znate mene i moj jezik, kad je u pitanju pravljenje frajera bez muškog polnog organa na svadbi sponzoruše...nemoj da se 'vališ sa nečim što nije postojalo :maul:
Ne, ljudi!
Ova Četvorka nema sa Mihinom nikakve veze, jerbo Miha Orange sad svoju sastvlja u nešto uistinu lepo i neviđeno, i da konačno ima barem pod na šasiji :a080:
I da se vozi pored svojeg originalnog GTL-a, a sa novom makinom koju mukom sastavlja na neku našu zezanciju, bez onoga - ovo je zakon :s25:
A ovaj Purger nek' si lepo uvrne one svoje tri prste tamo gde idedu pomoću probave u crevima, koje nisu samo za tekućine, one prirodne stvari sa vrta il' iz štale, posle dobre večere, ujutro posle buđenja, vanka.
Može i palac.
Krš, našminkan. Ali nekome (jao :a080: sve više pristaša ovih ludorija među nama) se jako sviđa.
Da se razumemo: nemam ja ništa protiv toga, da Čovek imade jednu Četvorku, kako treba, a ako ima mogučnost, nek' si nabavi još jednu, pa nek' radi šminku il' Boing od nje, nemam ja ni u snu ništa protiv šta radi iz one druge. Ako 'oće može i dragrejs auto sa ubrizgavanjem :a036:
Al' bar jednu nek' ostavi kako treba. (jel' tako, Frmo?) Ako ne za sebe, za unučad (val'da ćete da pravite nešto na tome, ako nemate vremena - kod nas u ŽMBK-u ima potencialnih korisnika kol'ko 'očete) :a084:
Šminka - jeste. Četvorka - ni u snu!!!!! :a058:
Ovo je obračanje vlasnikove lične pažnje za vanjsku publiku koja gleda taj auto a sve upučuje na to, da ova kreatura od vlasnika imade veliki manjak samopouzdanja u sebe, neki kompleks i sakrivanje svoje manjine duha, sa hvalisanjem nemogučeg auta.
Zato nemojte mi mog Mihu stavljati ni sa bojom za usporedbu ovog krša, kojeg je uistinu šteta!
Miha je odličan momak koji će da nauči i naški vremenom! Dobar je on dečko!
A kod ovog... znam da je Purgerski preuobraženi lik. I takve užasno volim :a058:
Nemam ja ništa protiv tuninga i tih budalaština, da se zna, al' da iz TL-a napraviš ovu glupost, e za to treba imati talent :fijufiju: :fijufiju: :fijufiju:
K'o da TL-ki ima k'o govna u štali, jel??? :s25: :s25: