Ovako izgleda moj R4 posle izvlacenja iz blata traktorom.
Posto se to desilo posle 22h u pescari a saputnica u panici
nije mi se dalo slikati na licinom mestu.
Sutradan sam se namucio da izbacim blato iz auta.
Printable View
Ovako izgleda moj R4 posle izvlacenja iz blata traktorom.
Posto se to desilo posle 22h u pescari a saputnica u panici
nije mi se dalo slikati na licinom mestu.
Sutradan sam se namucio da izbacim blato iz auta.
ihaj zezanje a :naughty:
Deliblatska pescara? :naughty: romantika...Citat:
Argonaut1 kaže:
Romantika jasta :kuler:
Gde li si samo bio kad si uspeo 4 da zaglaviš jado moja. A šta li si radio u tom šišljku, samo se pitam? :a014:
:new: :new: :new:
Bio na vikendici u pescari pa krenuo alternativnim putem kuci.
Na par mesta traktori izrovali.Iscupao se nekako i prosao.
Vidim dalje je rizicno ajde da se vratim.Opet uletim u isti kanal ali nazad nikako.
Sekao granje podbacivao mucio se.Saputnica kuka "sta si morao tuda da ides ti stalno neke avanture smisljas" ubi me u pojam da se borim dalje.
Znam u blizini na nekom salasu komsija ima traktor doduse nisam kod njega bio 15 god .
Ja kroz blato mrak i kerove stigao nadomak salasa .Laju neki ogromni kerovi ,ja s jedne strane blata s macetom u ruci vicem oni s druge strane laju.Nit oni smeju kod mene nit ja kod njih.
Izadje komsija ja vicem ko sam on se setio (sada ima 70 god)obuce se upali traktor i iscupa me nekako.
Pre neki dan svratio odneo pice kafu i keks da se zahvalim.
Jedva covek primio ,kaze njegova duznost je da pomogne coveku u nevolji, vozac vozacu mora da stane i pomogne kad god moze. Ocekuje da i njemu neko pomogne kad zatreba. Jos kaze da celu zimu izvlaci odatle one koji se zaglave.
Sreća tvoja da nije bio onaj što zove decu : " Deco, decooo, decooooooo"... Pa posle " Buši, hahaha, buši, hahahaha..." :a080: :a080: :a084: :a084:
:a080: :a080: :a080: aj sto je slajfo pa naao blata po blatobranima (zato se valjda ta cuda tako zovu da se blato na njima skuplja :a080: ) al sto je nabnacalo toga po citavom autu, pa i do sofersajbe :a080: pa covjece ti nisi slajfao nego si orao, ili narodski oro :a050:
Mogo si sofersajbu izgrebat sa brisacima i kamencicima :a070:
:mahanje:
:a0181: