Evo za 6 dana koliko imam R4 prevezao sam jednu veš mašinu i 600kg veštačkog đubriva (iz dva puta), a za vožnju van asfalta nemam reči, i već mi je jasno da sam napravio savršen izbor! :a034:
Printable View
Evo za 6 dana koliko imam R4 prevezao sam jednu veš mašinu i 600kg veštačkog đubriva (iz dva puta), a za vožnju van asfalta nemam reči, i već mi je jasno da sam napravio savršen izbor! :a034:
U izbor ne sumnjaj.
Samo nemoj da preteruješ sa "selidbama". :smile:
evo ja kada sam cistio radionu, natovario sam renđu sa jedno 500 kkila šerafa i vodoinstalaterskog materijala, cetvorka je sve izdurala bez pitanja, ma to nije auto, to je renault!!!
Ja sam vozio svoju taštu :a084:
Šalim se za taštu naravno. Ja sam vozio sebe 95kg suprugu 80kg sina 75kg.snajku 75kg. dve unuke skupa 35kg. u gepeku oko 50kg i na krovu oko 20 kg. od beograda do krčedina.
1) 4 fosne(daske) od 4,5 metra i 20m cevi za skelu..
2) Skuter na paktreger a 3 svinjčeta unutra
Jednom sa sluzbenom cetvorkom,2 ves masine,frizider i sporet. Legao je tako da je strugao auspohom asfalt ali je i dalje isao. 2 ves masine na krovni gepek a frizider na njih i u gepek sporet. :too:
mom matorom je R4 ozidao kucu. Neka nabudzena prikolica koja moze 1.200 kg da nosi. A vuce je R4. Jednom prilikom 1.500 kg crepa. Relacija Kikinda-Zrenjanin. Puna prikolica i kola. A stradao je samo potisni lezaj. Lamela i korpa se drzale do 280.000 km. Na prikolici grede duzine 5m. Ne smes preko 40km/h, hoce one grede da te zbace sa puta. Doduse tada je R4 bio mlad. A ja sam sa mojim ex vozio samo sto za komp. Bez rasklapanja. U milimetar je stao. I tako ZR-BG. Zaustave me panduri, ono noc. Gleda covek sa onom lampom sta je to? Sto, sta bi bilo. Problem je nastao kada sam se selio, a u medjuvremenu prodao R4.