Re: Sretan rodjendan! - Put u Francusku.
Pošto se več duže vremena ne priča ništa o putovanju u Francusku mogu da kažem jedno:
za put u Pariz skoro sto posto ćemo trebati vlastite pare i kompletnu logistiku. U ovo poslednje uključujem kombi sa vozačem-mehaničarom, najbolje bi bilo da je to onaj naš zamazani i opaki tip koji naokolo poklanja neke bezvezne kromirane kolutove nekom još blentavijem od blente kad mu prosvira hladnjak.
U tom kombiju pod hitno bi trebalo biti jedno kompletno skladište sa svim mogućim i nemogućim rezervnim delovima za naše Četvorke, najbolje da svako uzme ono šta ima i trpaj brale u kombajn.
Ako se ponašamo k'o ja na mojoj hladnjarkoj ekskurziji na kojoj je Carica prevalila više od 2300 kilometara, a nešto malko i na Dedi, i sa prosečnom potrošnjom od 5 litara na stotinjak kilometara, svaki sudionik bi u proseku potrošio oko 115 litara benzina, a prosečna cena te tekućine je oko euro i petnaest (najskuplje gorivo ima Italija, odmah iza njih smo mi ponositi podalpijanci sa cenom od 1,211 za litru 95 oktanskog) može se brzo zaključiti, da bi samo za gorivo potrošio pojedinac oko 135 eura. Govorim za moje šalabajzere, a vi ostali sa područja bivše naše prelepe zajedničke, ćete jasno da potrošite, nažalost, više te tekućine.
Za ostale stvari kao što je ganjanje Francuskinja, pokazivanje morskog krastavca, takmičenje u ispijanju absinta i slične gluposti, neka si svak sam izračuna kol'ko bi dao za te bakanalije. A ako nekome padne na pamet, da bi čak i nešto pojeo, ondak najbolje da se ide u one prostorije, koju zovedemo trgovina, a uvaženi likovi sa šalabajz manirom mogu i u gostione il' restorane. Samo da se zna, da je cena prosečnog, ne baš nekog naročitog ručka u obečanoj a žebenoj Europi oko 35 eura. Po glavi, da se razumemo!ašto vam to govorim:
pa zato, jerbo po dosadašnjim kontaktima sa vlasnicima Revoza, a to su ti Francuski frogovi (ako napišem žabari, neki pametan će da pročita jabari a neko da ga opet nekud ganjam pa zbog sajberpolicije koristim slovo "ž" umesto tako lepog slova "j", koji se koristi za najviše izrečenu reč u istoriji čovečanstva a znači nešto što se inače u manirskim krugovima kaže reprodukcija novih dvonožaca, a mi svi dobro znamo, da je to obično j-ž-ebanje) i da nastavim, ti Frenčkonektari prave se glupije od glupog majmuna, kad smo Boto :a0181: i moja malenkost :a036: spominjali - trošak po pojedincu, odnosno naški: pare na sastanku sa njima. :a122:
Znači, Francuska je skoro garant u vlastitoj režiji. Onaj ko je zainteresiran da mi se pridruži u toj pustolovini, koja je samo JEDANPUT U ŽIVOTU :too: neka počne sakupljati te papiriće il' kovanice i što brže menjati u eure, jerbo do sledeće će godine inflacija (Frenčkujica je rekla u jednom intrvjuju FELACIJA :a080: (pogledajte na yutubu) na području gde živi većina korisnika foruma, da proždere barem trećinu današnje vrednosti, ako ne više, pa ćete opet imati blentav izgovor da ne idete, a lepo sam vas upozorio :uredu:
A što se tiče ŽMBK 2011, postoji mogučnost od 112,5%, da ČE DA BUDE kako dolikuje.
Za sve one koji misle, da sam se zez'o oko one lepe reči o lizanju, evo linka:
[flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=YPpdwZqGhxs&feature=related[/flash]
a za one koji misle, da sam se zez'o oko potpore moga vožda, evo još jednog linka gde želim da stave svoj glas za naš susret u 2011 za Četvorkinu godišnjicu:
otvorite ovaj link:
i ondak lepo pratite upute, znači onu traku pomicati sasvim desno da bude zeleno, a ondak se klikne na drugo mesto, gde stoji "neodvisni kandidat". Samo jednom u 24 sata! Do 09.10.2010.
Anketa
Koga bi volili za župana oz. županjo, če bi bile volitve danes?
Fino sam ti napisao u PP da politika polako uzima dušu, a tebi izgleda i pamet :vidiga:
Uglavnom, ajde da ne petljamo politiku, a posebno agitovanje za pojedine struje na javni deo foruma, ok? Ako želiš ti promeni pomenuti post.
Ali niko te ne može sprečiti da šalješ PP ljudima :whistling:
:a0181:
A sve one kobasice i podmitivanja za :a034: na Polojujuliju???
Ah, da, nisi bio tamo :s25:
:a0181:
Brišššššššiiiiiiiiiii, briiiiišššššši ..... al' pre toga si skinite link :zloca:
Malo za pripremu na daleki puuuuuuuuuuuut. Za Pariz........
[flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=hZ3NZMb34_I[/flash]
Citat:
katraš kaže:
Za sve one koji misle, da sam se zez'o oko one lepe reči o lizanju, evo linka:
[flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=YPpdwZqGhxs&feature=related[/flash]
a za one koji misle, da sam se zez'o oko potpore moga vožda, evo još jednog linka gde želim da stave svoj glas za naš susret u 2011 za Četvorkinu godišnjicu:
otvorite ovaj link:
i ondak lepo pratite upute, znači onu traku pomicati sasvim desno da bude zeleno, a ondak se klikne na drugo mesto, gde stoji "neodvisni kandidat". Samo jednom u 24 sata! Do 09.10.2010.
Anketa
Koga bi volili za župana oz. županjo, če bi bile volitve danes?
Hahahaha stvarno istina :mahanje:
E pa i tata bi sine, pricali Vule i ja vec odavno, a jos bolje i imati razlog vise, pa eto Vas u lepoj Francuskoj, gde nisam nikad bio, a voleo bih. Medjutim ja se pitam samo ako dodjem nekako za male pare, hehe do neke 4-ke. Pozdravljam sav trud oko priprema i samo navalite, :a025:
Re:Srecan rodjendan-put u Francuske.:)
Sta pricali ti i celavi,pa cel4 smo se popali za FRANCE,ZIV ILI MRTAV JA SAM U PARIZU!sam ili SKUPA!;)