Vidi saru na gumi ceo prst moze da upadne,ma najbolja kupljena stvar je NOVA stvar,ma sta god to bilo!!! :a084: :a034: Sa srecom da ih izlizes do kraja ! :a055: :a025:
Printable View
Vidi saru na gumi ceo prst moze da upadne,ma najbolja kupljena stvar je NOVA stvar,ma sta god to bilo!!! :a084: :a034: Sa srecom da ih izlizes do kraja ! :a055: :a025:
Gume extra,
ali rizla...
Ili vidi da li Reno ima zastitne zavesice, originalne prilicno lepo stoje, ili
kupi 3M foliju i prelepi preko vec ostecenog dela. Iskrojis makazama, zalepis i miran si do proleca. Jer ako so pocne da radi...+ extra rizla ove zime.
Ja sam mislio da je moj auto najprljaviji, ali si me ti definitivno zahebao. Peri ovo brate i stavljaj zavesice, da ne bi farbao posle zime :naughty:
Maloprije se vozim, snijeg pada, cesta posuta onim govnima... prolazi autobus kad nesto BUM! Staklo zadnjih lijevih vrata :? Nisam nasao nikakav kamen ili tako nesto, mada se i ne vidi dobro.
Šta? Puklo?
U materinu! U tri materine! :a122: :a122: :a122:
Lep je za medalju, ali prodaj ga nek ide u kurac.
Sasulo se u hiljadu komada :s25:
To mora da je neka ledenica udarila kada je autobus prošao. Jbg, probaj od osiguranja da izvučeš neki evro.
:s12: Tebe brate baš poteralo, prodaj ti to dok imaš šta...Nemoj zameriti na iskrenom mišljenju... :s25:
Vidi vazno je da nije prednje levo pa po tebi, ovako zamenices ga i teraj, znam da ti govore da prodas, sta god ti rekao, znam te da ne odustajes tako lako :too:
Sutra idemo po drugo pa dalje pun gas :kuler: