hmmm imam nesto slicno sa minija samo ga nikada nisam prislonio na r4 da vidim kako bi mu stajalo :a014:
Printable View
hmmm imam nesto slicno sa minija samo ga nikada nisam prislonio na r4 da vidim kako bi mu stajalo :a014:
Veceras novi peh, budi me zvono... na vratima neki lik koji mi se izvinjava sto je uleteo u moje dvoriste!@$%^&* WTF nista ne razumem vidim cesmu koja je otkinuta a na njenom mestu gejzer, malo dalje vidim punta na sred moje lepo negovane trave... :dry:
Sta se desilo? Decko je ostavio otkocen auto na nizbrdici koji je udarivsi u moj auto :a122: skrenuo u dvoriste i zaustavio se na cesmi. :fijufiju:
Covek je lepo i kulturno upalio auto i pokusao da pobegne s mesta zlocina ali se posle samo dva metra nasadio na postolje onog ogromnog suncobrana :vidbudale: za koji mi je majka toliko puta govorila da bih trebao da ga sklonim do leta. Kao da mi je nesto govorilo da treba tu da ostane... :a014:
I sta ces, izvadim dizalicu iz garaze podignem auto i oslobodim ga od postolja za suncobran, ustanovim da mu je pukao pk kais :s35: pokusamo da izvucemo, auto ali posto je gejzer izbacio toliko vode i toliko nakvasio travnjak uz svo vozacko "umece" mladog gospodina samo smo konstatovali da sam nekada imao odlican travnjak!!!
Ok resim da coveku ne stajem na muku i posto vec nema autobusa odlucim da ga odbacim do kuce...
Kad sam vec u gradu svratim do corba kafea da popijem jedno pivo sa drugaricom (naravno popijem dva tamna 0.5!) krenem kuci i posle 200m me zaustavi policajac: dobro vece, -dobro vece...
0.47 ili ti 5000 dinara... nastavljam ljutito kuci i posle josh 250-300 metara pogodicete zaustavila me druga patrola... doobro vece, -dobro vece... 5000 dim. krenem dalje kuci... sajam, kamera 110km/h (nadam se da ne radi sa starim tablicama ili sam pukao nacisto!)
rezime:
-branik -1500 dinara,
-farbanje NOVOG zadnjeg krila -2000 dinara,
-cesma -??? dinara,
-vreme da ponovo dobijem stari travnjak -godinu dana,
-dva piva -400 dinara + 2x5000 dinara,
**zadovoljstvo sa kojime cu nekome da se nacestitam milosne nove godine sledeci put kada mi se izvine: NEPROCENJIVO!
-Ima stvari koje novac ne moze da kupi za sve ostalo tu je stek za put u Francusku! :a045:
Jbg, zao mi je zbog svih ovih problema. Bitno je da je duh ostao nepovrijedjen :smile:
Auuuuuuuu jbt.....skrivena kamera :a080:
Cim vidim tvoju temu,odmah pomislim evo belaja! :s25:
Stvarno,sta je s tim autom ili s tobom samo neke gluposti se desavaju! :fijufiju:
Ma nemoj da se nerviras porašće trava opet...... :fijufiju:
Auu bre, desava se, al opet sve je to materijano, a za travnjak ne brini malo npk bacis i ima da izdziglja ko blesav :too:
Vish kad si neiskusan...i ja potegao sinoc u corba kafe-u 2 samo svetla, pa zveknuo pljesku i zaustave me...fino, kulturiska,... 0.00 :)
do vidjenja gospodine, takodje...brrrmmmmm
Koje njesra, baš si uleteo u Novu, u ful kapacitetu...
Jeste ja i kad ne vozim desi se neko zlo pa me navede na josh vece... evo do sad sam mu cupao auto iz dvorista uterao u garazu i sutra josh da mu namestim kais i da ga moje oci vise ne vide :s12:.