.
Printable View
.
Provericemo :a055:
.
.
Katraš,
Fotke su za zidni kalendar. Mislim Renault-4 kalendar, of course... :a034: :a034:
Eto ideje za upravu :a070: :a014:. Skromna zarada za klub i lep kalendar za Članove kako samog kluba tako i foruma. Ja se nudim da probam da ga uobličim, ako nema neko veštiji.
Bravo za ideju @serz :a025:
Pa ideja je Bibina ili Zokijeva.Ali kad jednog dana dobije neku nagradu za dizajn podelićemo :a055:. Nego da ne zatrpavamo Katraševu temu nek' se eventualno oglasi uprava pa da vidimo.Citat:
doctor kaže:
Prava zimska idila a fotke su ekstra. :a025:.Kontrast crvene carice i belog snega je prava. Crveno i belo je uvek dobra kombinacija! :too: Da nebrkam i ja al to sa kalendarom je prava ideja,Serz svaka ti je na mestu. :kuler: Katras teraj caricu slobodno za auto je najgore da stoji,malo soli nam nemoze nista. Malo jace pranje i ode sol. :a055: Mnogo je veca steta da carica cami u garazi,vec na drum ko prava carica. :s35: :a034:
Svaka cast! E to je cetvorka i njeno prirodno okruzenje :osmeh: Kada ugreje furunica napred i samo prede po snegu i ljulja se kao camac, milina :too:
:too: i za pravog psa, nemackog ovcara!