B- Bas mi je zaooooooooo....... :a080:
Printable View
B- Bas mi je zaooooooooo....... :a080:
V - Vala kad je vec ovako dobro cu da razmislim, da li uopste vise i da svracam u ovu ulicu :wacko:
G-Gadno ste mi se raspustili dok sam bio odsutan :s12:
D - 'de si bio? Pa normalno da se raspusti, kad ima ovde i onih koji neznademo azbuku, pa učimo. Sad dolazi Đ, jel? :kolce:
Ovo dole je za one moje koji neznadu:
A, B, V, G, D, Đ, E , Ž, Z, I, J, K, L, Lj, M, N, Nj, O, P, R, S, T, Ć, U, F, H, C, Č, Dž, Š
Ma i da znadu, blente osim mene neće da idu u ovu temu. Jerbo neznadu poantu.
A sad ti podalpijcima to objasni...ode zaliha vina u gostioni. Pivo se pije leti, a sad kod nas - zima zimcata. Minus. U vazduhu naravno.
A za neznalice ovo:
Srpska abeceda sastoji se od 27 posebnih i 3 kombinovana slova. Svako od njih predstavlja po jedan glas.
Sastavio ju je, na osnovu Vukove azbuke, Ljudevit Gaj, 1830. godine. Đuro Daničić je 1878. godine predložio da se znaci dj, nj, lj i dž zamene znacima đ, ń, ĺ i ; ali je u opštu upotrebu ušlo samo đ.
Eto.
I :a0181: za :a0266:
Ђ-ђавола појма ти не знаш :a010:
E-Eeee kad bi Carica i onaj zlocest par dosli u Cortanovce,bacili bi ih u Dunav mutni :laugh: :vidiga:
Ж-Жао ми Царице а Катраша....... :mahanje:
Z - zato postoji u godini 365 dana i 12 meseci u godini. Pa videt čemo se mi, ne odustajem ja tako lako od vas. Familija u srcu ostaje zauvek :kolce:
И- Ипак мислимо на тебе...... :kuler:
J-Ja ću možda krajem godine doći da vidim kako se Carica održava, ali ću doći onako iznenada kao neka vrsta kontrole. :a052: