Fotke su ti mrak :a025: Ali: ne bi li ti malo, kad već imaš kanal, malko proverio donju stranu Četvorke, malo je ulepšao kao recimo obnovio boju, malko ispolirao i to tako, a?
Printable View
Fotke su ti mrak :a025: Ali: ne bi li ti malo, kad već imaš kanal, malko proverio donju stranu Četvorke, malo je ulepšao kao recimo obnovio boju, malko ispolirao i to tako, a?
Polako,polako bice hehe :laugh: :osmeh: :osmeh: :osmeh:
E svasta sam video ali da cetvorku koriste za duboko oranje, ko bi to rekao.
Dobra ti je ta brazda, gde si plug nakacio?
Pero prednji desni tocak, visi ti nesto a bojim se da je kociono crevo, nemoj se igrati otkinuces negde :c062:
A slike su vrhunske, kad ih golupcici prave :smile:
Kako sam bio na sajmu oldtimera u Tuln-u kraj Beča nešto sam vam donio
http://i44.tinypic.com/2ui97ra.jpg
Hoćemo još :too:
Renault Type A ili tako nekakoCitat:
stretkas kaže:
S ovim se Louis Renault popeo uz ulicu Lepic u Parizu i pokazao da su njegovi auti dostojni korištenja kao taxi vozila u Parizu.
Tu je krenula priča o Renaultu
Ako se ne varam :osmeh:
Ne varaš se, samo je neka budala stavio šoferšajbnu, koju tada model type A nije imao :kuler: Luis Reno imao je tada 21 godinu (:a080:) a sve je počelo 1898.godine :a080: :too:
I Reno je jedna od starijih firmi, koja još uvek radi neprekidno od XIX. veka!
A sad malo detailirano:
Prvo vozilo Luis je pozvao Voiturette 1CV i prodat je prijatelju njegovog oca a ulicom Lepic u Parizu provozali su zajedno 24. decembra 1898. Iste je noći dobio 12 naruđbi za taj auto! Glavni razlog - auto nije imao nikakvog problema uz penjanje tom ulicom uzbrdo, iako je imao samo jednocilindričan DeDion motor koji je dostigao tada zavidljivih 32 km/h!
Ovako je izgledao original:
a ovako replika originala,
koju je Reno tvornica napravila samo u četiri primerka na uspomenu prve Francuske Grand Prix nagrade. Naime, originalnog, prvog 1CV - nema ni u nacrtima ni u snu. Ostale su samo fotke :a045: