Attila,
To su bili lepi dani... :a0181: A i bili smo deca, pa su bili još lepši. Tada smo " sa tuđim zubima 'leb jeli" a to je najlepše! :laugh: :laugh:
Printable View
Attila,
To su bili lepi dani... :a0181: A i bili smo deca, pa su bili još lepši. Tada smo " sa tuđim zubima 'leb jeli" a to je najlepše! :laugh: :laugh:
Samo za Atillu i drugare Vojvođane iz Mađarske...
Da niste pustili suzu, jer ću se rasplakati! :a045:
Zvonko Bogdan - Već odavno spremam svog mrkova
@FRMA: Ove sam ti fotografije pokazao na okupljanju u Bg 10.04.....sada možeš bilo kad da ih pogledaš :smile:Citat:
frma kaže:
@BIBAZOKI:
Jeste, to su bila VREMENA.....ali su prošla. Ajd' ... idemo dalje :a025:
Ubi nas, načisto. Ma ko nije imao ovakvu majicu. Uh, ako imaš još ovakvih fotki molim te polako ih stavljaj. Čak i mi iz 70 i neke se potresamo, a stara garda ima da nam presvisne načisto.Nema više starog čardaka ni đerma, ni debelog 'lada od bagrema...Citat:
Attila kaže:
Samo polako, diši, diši
Dodatak: Sad videh da me Zoki već pretekao sa citatom...
Samo polako, polako... Atila imaj milosti :a045:
Ajde "prvopozivci" ako imate ovakvih fotki, ali polako, jednu po jednu dnevno
Svaka cast Attila na cuvanju istorije... :a025: :a0181:
Ova je iz Crikvenice,zime 1986 ili 1987,tada ni sanjao nisam da cu isti model koji je i moj deda vozio jos 1970e..
http://img408.imageshack.us/img408/9967/img021w.jpg
Uploaded with ImageShack.us
E to majstore Gavrilo !
To se traži :oki: :too: :s35: :mahanje:
Al' Serž je rekao....samo polako....ja sam bio malo halapljiv, i stavio skoro sve slike.
Imam i neke druge, al' ću da ih stavim polako :naughty:
Neka budu malo radoznali :zloca:
To je ta slika :uredu:
JA vise nemam a ti Attila pomalo doziraj, :osmeh: :a025:Citat:
Attila kaže:
:a0181: Svaka cast, nemam reci, fasciniran sam jednostavno! Ovo je blago, kada jednoga dana ovaj klub bude imao svoje prostorije, ove slike se moraju naci na zidu, naravno uz tvoje dopustenje :a0181:
Naravno, imaš dopuštenje :osmeh: , ali čekaj ima još :naughty:Citat:
Whitesnake kaže: