Ovo su neki vojni ili policijski transporteri ne znam tacno(nesecam se), uglavnom isli su na neku vezbu, ali kada se ovakva grdosija pojavi ispred vas i ide sredinom puta, verujte nije bas sasvim svejedno...
Kad transporteri krenu na vezbu
Printable View
Ovo su neki vojni ili policijski transporteri ne znam tacno(nesecam se), uglavnom isli su na neku vezbu, ali kada se ovakva grdosija pojavi ispred vas i ide sredinom puta, verujte nije bas sasvim svejedno...
Kad transporteri krenu na vezbu
Ovo me podseti na ono nesretno doba :a080:
Ja sam slicno iskustvo imao, ali ne sa vojno-policijskim transporterima nego sa KOMBAJNOM!!! :new: :new: :new:
Prica pocinje u BIBAZOKIJEOM stilu... Jos onomad, dok bijah mlad... u ono neko drugo vrijeme... :osmeh: :osmeh:
Ma zezam se, nije to bilo za vrijeme Austrougarske monarhije... :whistling: (ubit' ce me BIBAZOKI :maul: :maul: :a050: :a050:
Znaci, dok sam jos bio mlad i u nekim stvarima neiskusan, a sa veeeelikom zeljom za lutanjima i otkrivanjima... :naughty: Uglavnom, bijah mlad i sta klinjo zna sto je to kombajn. :osmeh: Mislio sam da je to neki ''malo oveci traktor sa cesljom naprijed'' i onim ''auspuhom'' sa strane iz kojeg ispada zito u drugi traktor. :osmeh:
Uglavnom... Vozim se tamo negdje oko Vinkovaca i u jednom trenu na cesti, sasvim normalnoj i sirokoj u jednom sasvim normalnom zavoju ugledam neko ''cudoviste'' kako ide prema meni I TO PO OBADVE TRAKE!!! :a070: :a070: :a070:
Ja samo znam da od soka da tako nesto, takva skalamerija, uopce postoji, a kamoli da tako nesto VOZI PO CESTI doslovce zanijemio i pretrnuo od straha. Nisam jurio, nisam letio, nisam se ja sad ubio od filmskog dramaticnog kocenja i jedva stao. Ja sam posve normalno vozio, a sto je najapsurdnije I ON SE ISTO POSVE NORMALNO VOZIO.. :a070: :a0103: :new: :new:
Stao ja... Ispred mene doslovce neka ''zubata zgrada'' na cijem vrhu sjedi čiko i drzi majušni volančić, kao na kartingu. Nekako se saberem... Rikverc i sklonim se ja... On prolazi pokraj mene... Zuji k'o prekcan sleper u prvoj pomocnoj... VUOUOUOOUOUO... Prolaze pokraj auta onaj bubanj naprijed, pa neki prijenosni mehanizam, pa jos sve nesto svasta... Evo i kabine na kojih 1000 metara nadmorske visine... Pa opet ''neki dijelovi''... Nikako proci to cudo... ne znas je li sire ili duze ili vise... ??? :a070: :a080:
Ja se okrenem i za njim. :osmeh: :vidbudale: :vidbudale: Tip me skuzi u retrovizoru, okreces se, nista mu jasno... Ni frendu pokraj mene, koji je btw. iz tog mjesta.
Pita me: ''Kućeš ti?!?!'' ??? ???
A ja njemu:'' Pa za... Za... Tim... To..sta je to vec ??? ???''.
Pita on opet, zbunjeno. ''Pa zasto?????!!??? ??? ???''
Kako da mu objasnim da sam mislio da je kombaj malo veci traktor... :fijufiju: :vidbudale: :a050: :a050:
Mislim da u zivotu nisam vidio vece i zubatije vozilo. :laugh: :a080:
Eto... Nazalost nemam nikakav dokumentirani zapis o tome, bilo je to daaavno prije digitalnog doba. Ali svaki put kad gledam poljoprivrednu emisiju sjetim se toga. :osmeh:
[quote=drMarty]
Ovo me podseti na ono nesretno doba :a080:
Da da, mada se meni nije tako cinilo kad sam ih prvi put sreo, al posle kada sam gledao snimak vise puta i mene je malo podsetilo...
sta je ovo kakva je ovo greska zasto je sve uokvirio, nisam tako hteo, hteo sam samo marty-jev post da stavim da na njega odgovaram, a on sve u okvirio........
@ frik-ri
komajni i holmeri su jako cesti kod nas u vojvodini na putevima pa sam ja navikao na to, al ti moram priznati da mi je pomalo smesna tvoja situacija susreta sa kombajnom i nacin na koji ga opisujes :vidiga: :vidiga: :vidiga:
ne znam da li znas sta je holmer (ne homer iz simsonovih, vec holmer) pa cu ti staviti sliku, uglavnom to cudo je dosta vece od kombajna, e to treba da vidis kako se ljudi mimoilae sa njim to se zove avantura :naughty: :naughty: :naughty:
Tja... Tog tvog holmera onaj ''moj'' kombajn pojede za dorucak prije paljenja... :a084: :a050: :a050: :a050:
Ili su mi ipak bile VEEEELIIIKEEE oci u strahu... :new: :a050: :a050:
Ono je ipak bila ooogrooomna grdosija. Kod nas toga u Primorju nema. :osmeh: Brdo na brdu - kamen na kamenu. I preko toga kanta dvije zemlje. Skrta zemlja - skrti ljudi!!! :a050: :a050: :a050: :vidbudale:
:a084: :a084: :a084: :a084: bogami onda se nije za saliti sa tim "tvojim" kombajnom :kolce: :kolce: :kolce: nije ovo najveci holmer ovo je negde srednje velicine al ni kombajni nisu "mali" :new: :new:
od kako znam za simsonove ovo mi je najjaca scena od svih epizoda :a084: :a084: :a084:
homer's lie test
hahahaha vrhunski :smile:
ahahah :a084: :a080: :a080:
mala me navukla na drogu :laugh: :a052:
heheheheehheeheh :a084: :a084:
i jedna vesela pesmica za veselu ekipu
Kompromis 69 - Dzurdzevdan
:a049: :too: :a049: :too: :a049:
:a084: :a084: :a084: :a084: :a084: :a084:
Srecko Sojic se vraca kuci iz lova (Orgulje i nimfomajka)
Odavno se ovako dobro nisam nasmejao!!!
Pervan- Argumenti za Mig-29 (3.mj.2008.) :-))
Opremljen je sa 2 motora Mosvic Guric i Vikojan Piric, i pametna interkontinentalna raketa Maksim Gorki :a084: :a084: :a084: :a084: :a084: :a084:
Kupite Mig i ostvarite popust... :a084: :a084:
Ivica i Marica
milijunas
Buaaaaaahahahahahaha kako se lik gubi :a084: :a084: :a084: :a084: :a084: :a084: :a084:
Saša Kopljar - lapsus
"Na srecu nitko nije prezivio" LOL :a084: :a084: :a084: :a084: :a084:
:a084: :a084: :a084: :a084:
Djordje joj nemoj ovo, ima mnogo ovakvih klipova pa ako ospemo po forumu, o svemu cemo pisati samo ne o r4 :s25: Nema ljutnje, ali ovo je za povracati :s25:
ok necu ako tako kazete.
Samo ne kontam u cemu je razlika ovog i sojica il ivice i marice il miga sa zvukom trabanta
a i tema se zove klipovi nevezani za cetvorku.
nego ok bilo kako bilo, ne postam vise.
:a055:
http://www.nothingtoxic.com/media/12...er_Stupid_Face
Buaaaaaaaahahahahahahahahahah :a084: :a084: :a084: :a084:
Alkohol cini cuda :a055: :a055: :a055:
A ni ova nije nista bolja, ko te terao da sednes kad ne znas da vozis :d018: :a122: :s25:
Why Moms Shouldn't Ride Dirtbikes
Renault range 2007 & "Femme De Couleur", by Shy'm
Ala bi ih sve posedovao :a080: :a080: :a080:
:a0103: :a070: 2cv sa ferrari 355 motorom
2CV NIMIK running!
:a080: :a080: :a080:
E to je ono o cemu ja pricam pa me nitko ne razumije... :a045: :a045:
Ovo su bolesnici i svaka im cast na ovakvim stvarima!!!! :a0181: Jest da je to Spale o kojemu Spačekisti sanjaju, jest da je to mogao biti F4 za kojega bi John Doe dao da ne kazem sta... Mozda bi mu bilo zao sto su tako ''rasramali'' jedan takav auto koji vise nema veze sa Spačekom (da ne mutimo vodu vise sa F4 - dan je kao primjer), ali...
Da se mora priznati - trud :a0181: Bar je to moje misljenje. Znam da je steta raskomadati Spačeka ali... Poanta ovoga je da se dobila taaakva bolesna jurilica za ponos i diku vlasnika. I sto je najbolje od svega... :a080: :a080: Auto ima milion konja, ide k'o mutav, koci jos bolje... A prozori su ostali kao na vitrini!!! :a080: :a050: :a084: :a084:
Iskreno... Nadam se da ce ovakav (ili bar nalik ovome :a0181: :a025: :too: ) biti i snimak nasega MilosaBelog... I neka mu jos netko kaze da mu je ''projekt previse rđav i truljkav'' ima osobno da od mene dobije :maul: deset puta lenjirom po prstima. :a050: :a050:
Ajmo Miloseeee... Ti uguraj Bugattija Veyrona u Katru sa pojacanim torzijama. :a080: :a0181: :too: :too: :a0181:
Lik bas ima, a i koliko vidim boli ga uvo za kintu... raskomada ferrarija da bi stavio motor u 2cv-a :a080: :a080: :a080:
To znaci biti lud za nekim autom!!!
Najjace scene iz filma Profesionalac
PROFESIONALAC / Gipsani
Cekamo te u kafani
:vidiga: :vidiga: :vidiga: :a084: :a084: :a084:
ahahahah ispade teja :lazy: :lazy: :lazy:
nego ocemol malo muzike ?
Ciga Black Floyd - Cigla u zidu i Paranoid
Genijalno :kuler:
JK Wedding Entrance Dance
Land Rover Discovery en el rio
Mada UAZ je vec presao :a080: :a080: :a080:
Hoces reci Genijalne :a084:Citat:
John Doe kaže:
Extreme Martial Arts, Martial Arts Tricks, Acrobatics,
jedino sto protiv ovoga pomaze je poluosovina od jaranove honde :a050: a mozda i cetvorke :a049:
ne mogu vjerovat :new:
The worst rally corner ever?
Pih... :c070: :c070: :c070: To je rally... Ljudi divljaju i nije cudo... :c070: :c070: Ako ne mozes vjerovati - pogledaj samo ovaj filmic... Autenticne slike jedne rijecke raskrsnice - takozvana Piramida...
Izdvojeno:
*San Sale 0:30
*San Sale 0:37
*pizza delivery 1:00 :a084: :a084: ''Stize mjesana...'' James Bond pizza :a080: Shaken... Not disturb... :a084: :a050: :a084: :a050: :a084:
* JOS JEDAN BELI!!! 1:30:a034:
*Ide Frik-ri !!! 2:20 :a048: :a048:
Topla preporuka da se pogleda cijeli filmic... Negdje doma imam i cijela dva CD-a tog materijala. Ovo su samo neki od isjecenih best of dijelova.
Car Crash, Traffic Accident @ Rijeka
:a0266: Plava cetvorka je stisla po gasu i uz r4 vesanje prosla kao po sinama, a crveni je zakocio i obrnuo se, vidi se po stopaljkama, samo gas i nek je Bog u pomoci :s35:
Plava katra nema standardno vjesanje :a024: nego je spustena tehnikom ''okreni torzije''. O toj ''tehnici spustanja'' sam vec rekao nekoliko rijeci i dao svoj sud - to nije dobro. :a024: :a024:
To je ona Katra o kojoj sam pisao u temi ''Top speed'' - ona sa motorom sa rashodovane sluzbene Katre.
Razlika izmedu plave Katre i Crvene je ta sto sam plavu vozio po suhome, a crvena (nemam pojma tko je to) je isla po kisi. Tamo kad je kisa, pogotovo ona prva rosulja, ne mozes preko 40 km/h.
I jos jedna prednost sa plavom Katrom je ta sto me je isprovocirao frend sa svojim GovnoOmotanoLimenomFolijom jedinicom 1,3. :s25: :a058:
Taj krele nije ni jednom vozio normalno - uvijek se morao dokazivati sa tim svojim fujmobilom. I onda kad ga ''operes'' pacijent se ljuti i duri i uvijek je neki izgovor ''Da, ali... Ja nisam mogao jer... Tebi je taman, a meni...'' :a058: :a058: :a058:
Prosao bi jos i brze da mi onaj pacijent nije zasmetao. :a122: :s12: :fijufiju: Kad sam ga vidio na sredini ceste - smrznuo sam se. :wacko: :wacko: Taj skliski desni zavoj je nastavak ''sikane'' odnosno prije toga ide lijevi zavoj koji se nadovezuje na taj skliski - doslovce sikana. Inace tuda sam znao razvuci trecu i onda druga pun gas klizanjem taman do crte kroz taj zavoj uzbrdo.
Ali kad sam vidio onog dedeka kako plazi preko pet traka... :fijufiju: Da nisam pustio gas - razvalio bi ga ko Lothar Matthaus loptu. Takvih se stvari najvise bojim na cesti. :wacko: Jest da divljas, ali... Kud tuda po cesti... :s25: :s25: :s25:
ljudi :new: :new: :new:
aj recite jel ovo bila sreca il umjece
Lada - Niva - Viral ad
mojim ocima gledano onaj decko umal ne poginu :new: