Re: Kako ste nasli ovaj sajt?
jedno vece meni bilo dosadno i ja odem na youtube da gledam klipove sa resoom... tako slucajno naidjem na snimak sa tare, cini mi se... svidi se to meni, vidim da je lud provod bio... odlucim ja da posaljem msg autoru klipa da se raspitam sta i kako, i onda vidim da u profilu stoji url sajta... tako dodjem ja ovde, odusevim se i ne mogu da se odlepim... :oki:
Odg: Kako ste nasli ovaj sajt?
Kada sam odlučio da ga uzmem, proguglao i eto me ovde! :a025:
Surfovao po internetu i nadjem sajt, i naravno setim se da imam (bivseg kolegu) drugara (celava budala :a010:) koji vozi R4 i momentalno ga zovem da mu kazem. Samo sto sam mu rekao on rece pa ja sam clan vec mnogo, mnogo vremena i kaze da ce doci po mene kada bude bilo okupljanje :a122:, itd., itd.
Koji je taj ćelavi što ne širi vest o R4 forumu :a014:
:a084:
Trazio slike svog omiljenog komfornog tj.lukszuznog vozila na gooooooogle vidio da pise ''renault klub serbia'', udjem i ima sta da se vidi uclanim se na forum i :a049: :a049: :a049: :a049: :a049:.Dalje nema sta da se prica.Hvaaaaala dobrim ljudima na osnivanju site-a i ostalima sto su ljubitelji R4:vidbudale:
Navukao me kum ince on je frik za ovave stvari pa ko velim ako nemožeš da ga pobediš ti mu na forumu radi svašta
kupio auto potrazio prirucnik za odrzavanje i evo me
Čim je Special došao u moj posed, se ispred kompa i ukucao u Google pretraživaču "Reno 4 Srbija" i gle ko se pojavio na prvom mestu :a052: :a034:
Preporuka drugara drugara koji ima R4 a njemu je rekao njegov drugar i tako . . . :a024:
Mislim da je bila emisija da li na RTS1 ili 2 nebitno sad, o klubu obožavatelja r4 i tako sam saznao :smile: