Druze, drago mi je da ti se svidjaju,znaci profi su iz Nemacke, tj FR...:)...Citat:
Pasha kaže:
Preregistrovao sam auto..., sada jos samo i zadnju kockastu da uradim :osmeh: :osmeh: :osmeh:
Printable View
Druze, drago mi je da ti se svidjaju,znaci profi su iz Nemacke, tj FR...:)...Citat:
Pasha kaže:
Preregistrovao sam auto..., sada jos samo i zadnju kockastu da uradim :osmeh: :osmeh: :osmeh:
Ja po Bg vidjam dzipove sa kockastim tablama ako mogu oni mozemo i mi :s12: :a058:
Ma oni mogu zbog potpuno drugih razloga....mi nismo toliko mocni kao oni...Citat:
Pasha kaže:
A inace ilegalno je da se ima 4tasta tablica...
Previse su plasticne i tvrde, slabo drze pa ce da idu gore nove prvom prilikom, u dobrom su stanju ali kao sto rekoh... Dimenzija je 165/65 R13, e sad ja razmisljam da nove budu 165/70 ili 75. Koju dimenziju ces ti staviti?Citat:
NebojsaR4 kaže:
ja stavljam 165/70...najverovatnije Sava...da pormenim malo...ne znam ni ja zasto ali ono...videcu:)
Ali ko sto ti kazes da zanosi zadnji deo...znaci bice zabave....jedva cekam :osmeh: :osmeh: :osmeh:
PS Pasha, imam kombinaciju za profi izgled zadnjih kao 4tastih, ali to iskljucivo kada su okupljanja... :osmeh: :osmeh:
I ja cu Sava ili Goodyear :smile: A sto se tice standardnih tablica, cetvorki stoje ko piletu sise :vidbudale: Ja u policiji trazio da mi daju kvadratnu, kaze nemamo, neka ti neko napravi. Nadjem covjeka koji je to uradio za 10 eura, reljefna je i reflektirajuca, dakle identicna pravoj :smile:
I ja bi goodyear, ali su mi skupe ko djavo..bar kod nas...Citat:
John Doe kaže:
Pa ove standradne tablice mrzim samo tako...ovu sam uradio za napred, skroz je kao original:)...samo sto nemam Francuski pasos :osmeh:
Lako je tebi kada su rekli tako u policiji...ja cu da urdaim, samo za specjalne prilike posto oni stvarno kod nas imaju prava da te strpaju u zatvor zbog toga...
Evo gledam na akciji 165/80R13 MICHELIN ENERGY E3A je cca 41 euro sto nije strasno :smile: Evo cjenovnik kod nas http://www.gumam.com/index.asp?vrsta=op&sif_podrucja=3 , cijene dijeliti sa 2 da se dobiju euri :smile:
Pa iskreno zasto da ne dati po 10e vise po gumi a bar znas sta vozis...ja posto sam na budget tuning...ne znam kako cu se uklopiti ali cene jesu prihvatljive.
na tigrovom sajtu je Michelin Energy 65e:)...cena je veca valjda zato sto se priozvode u Pirotu...a to je u Srbiji i tretira se kao domaci proizvod iiii......
Ljudi kako spakujete gumu 165 po onaj blatobran nazad. meni je cak problem i za napred jer ako guma od tereta udje pod blatobran napred ima da struze, ja sam zbog toga dizao prednji trap jer mi je od tereta guma strugala cim zadje pod blatobran