Mislio sam kad predjes jos 2x toliko onda bar ulje da promenis :)
Printable View
Mislio sam kad predjes jos 2x toliko onda bar ulje da promenis :)
moram da napisem sta mi se desilo prosle nedelje. u toku radova na podesavanju paljenja, primetili smo (brat i ja) da curi ulje kod pumpe za gorivo. nikakav tezak kvar, ali zahteva dihtunge koje mi nemamo. posto je subota, i vec 13:30, prodavnice uglavnom ne rade, pozovem prodavnicu, kazu mi da imaju i da ne kosta nista, samo da dodjem ako mi treba :a025:
posto rade do 14:00, bio sam knapiran sa vremenom, ali lik mi rece da ako ne stignem, zakacice dihtunge na kvaku od prodavnice pa da ih uzmem kad dodjem :smile:
ne znam jel ovo sme ovako da se reklamira :smile: , prodavnica je ''kumir'' u somboru
znam da vrednost dihtunga nije neka, da sam mogao i sam da ih napravim, ali me odusevio njihov postupak, kakvih sve manje ima u ovo ludo vreme
likovi su se poneli i vise nego korektno, i zbog toga zasluzili :a034:
ili bar :a055: kad se vidimo
:a055: i to odmah za kumir i ekipu .... :too:
nista od novog jubileja. pre neki cas motor u rendzi je ispustio dusu :a045:
doduse, pre toga je ispustio svo ulje :a058:
sreca u nesreci, sto u blizini nije bilo komunalne policije inace bih morao da cistim trag od ulja :maul: koji je verovatno dugacak kilometrima...
Kako, bre, ispustio dušu? Šta, iscurelo ulje i zaribao? :a0103: Zar nije svetlela lampica. Kako, bre!!! :s25:
pocela da svetluca kad sam kocio, ja stanem dospem ulje, nastavim dalje kad ono periodicno se pali gasi, i onda se odjednom upali i za ulje i za temperaturu. stanem i dok sam izasao iz auta i podigao haubu, ispod je vec bila barica :a070:
pomislih (ko i svako normalan: mozda nije od mene :vidbudale: ), pomerim auto par metara i ono opet barica :s25:
a, onda sam primetio i trag koji je ostao iza mene :new: definitivno, sam ja u pitanju. i na kraju, merac je zauljen mozda 2 mm
sta reci, idemo dalje!
Semering neki ?
Ma Četvorka nema mnogo lampica, ali kad se neka upali onda je belaj. Nije trebalo da teraš kad je već palio, ali šta je tu je. Po tvom "izveštaju" bih rekao da si ipak stao pre nego što je bilo prekasno. Možda stvarno semering, čep na karteru :fijufiju:, dihtung kod pumpe goriva koji si menjao. Vidi, ne liči na katru da tek tako krepa. :oki:
mozda od radilice, nemam pojma.
mada, ionako je u planu bila zamena motora, ali ne bas sad :a058:
odmah sam pogledao pumpu za gorivo, ali na njoj nema nista
znam da treba odmah stati, ali to je malo neizvodljivo u ulici 29.11. u bgd-u :smile:
Uh, da, to je već druga stvar.
Ma vidi, mora da je nešto "banalno". Ne može tek tako da rikne. Propišao ulje pa to ti je. Važno da nije zaribao. Nije, jel? :a0103: