Re: Shta ili koga ste vozili u 4?
Ja za owo kratko wreme kolko ga imam wozio sam 5 ljudi,nas 5.Ima bar 450kg...Spustio se Rendzer,a ja cimam lewo desno,owi nazad wriste : Prewrnucemo se,nemoj...A ja uziwam lagano.Jednom sam ga natowario nekim stwarima,wozili se kewa sestra,baba i ja do Mladenowca...I pun gepek stwari....A pre neki dan sam lagano ubacio wes masinu...Samo oborio zadnje sediste....
MA ZMAJ BRE...Ako ga nekad prodam,to ce biti zato sto cu da kupim drugog u boljem stanju :d
Starci su vozili koze, jednu, dvije kako kad... vise puta :a080: Prijatelja u gepeku sa onom plastikom odozgo... da mu ne bude tijesno :vidbudale:
Kofer sirine R4, plus "fotelju" - pozadi sa oborenim sedistima naravno, i jos sam zatvorio zadnja vrata skroz :a034:
Citat:
John Doe kaže:
Starci su vozili koze, jednu, dvije kako kad... vise puta :a080: Prijatelja u gepeku sa onom plastikom odozgo... da mu ne bude tijesno :vidbudale:
Blago kozama :too:
Svojevremeno je moj drugar kad su zidali kuću nosio veš mašinu i par džakova cementa :a034:
Pa ja redovno vozim veš mašine u njemu. Samo što sam video kolegu koji je iz nekog sela poterao tri odjednom. Da se ne vraća dvaput... :fijufiju:
Pre oko mesec i po dana,vozio sam 50kg suvog mesa i kobasica u rendzi...hehe...nisam mogao da odolim a da ne mazanem jedan prut domace kobaje..
Jednom se nas 7 potrpalo u mog rendzu,2 napred + 5 nazad,tj 5 muskih + 2 zenske,pozadi je drug pio pivo iz case i nije ni kap prosuo,a nisam mogao da odolim,pre kretanja sam izasao da vidim makinu,kad ono nazad se dopola vide samo tockovi :fijufiju:,al je izdrzao tih 3 km voznje...
Redovno se u njemu voze ves masine,frizideri itd...
Ma nemam vise reci za r4,nenad*ebiv auto,obozavam ga! :a0181:
Cale vozio neki geodetski instrument sa nekim sipkama sa kolegom, i ovaj kaze ma stace i zalupi gepek, kad ono kvrc pojavi se cetic na soferci (gepek pogurao skalameriju napred) :s25: :s35:
Ojla Katroljupci... Samo da Vas priupitam... Znate li Vi sto je to 'Vesela masina' ?!?!?! :whistling: :a0103:
Pojam 'Vesela masina' je nastao kad smo jednom prilikom pekli rakiju i jedan frend izvalio nesto tipa: ''Ala prede ovaj kotao... Kao Singerica... Prava masina...'' Mislio je na sivacu masinu, ali kako je rekao samo 'masina' ovaj drugi (koji je inace mjerio grade (stupnjeve, ili kako vi to vec velite, ne znam) je vec bio pod utjecajem 'mjerenja' pa smo samo mogli konstatirati da je nastao novi pojam za rijecnik... VESELA MASINA - KOTAO ZA RAKIJU!!!! :a055: :a055: :a055:
E pa... Jednom smo na nekom skupu, neko 'majmunovo' ili sto vec... U mojoj Katrici dofurali, bez da je itko ista planirao VESELU MASINU!!!
To je bio trenutak za pamcenje... Ekipa na nekoj livadi, spontano okupljanje, vatra, rostilj, nogomet, frizbi, badminton... Agregatic u kartonskoj kutiji na produznom od 150 metara da se ne cuje... Lagano muzika preko razglasa... Kako bi vi rekli PRAVA ZURKA!!! :kolce: :gitara: :party: Ma milina...
Kad li odjednom, preko livade, popreko, kao iz scene Tko to tamo peva... Dolazi Renda... Ljulja se k'o brod... Na krovu (na dva omanja tavalona) kotao i 4 kanistera vode po 25litara, u kabini hladilo, 50 litara vode, popratna aparatura, nesto vina, piva, Coca cole i vreca drva... :new: :new: :too: :fijufiju: :vidbudale: :vidbudale: :vidbudale:
Razmontiramo teret, ekipa slaze Veselu masinu, a Rendo tutanj po kace sa tropom grozda, po jos drva i aaaajmooooo... Tuuuuluuummmm za pamcenje...
Ja mislim da je to bio teret za pamcenje... :a025: