Re: Sretan rodjendan! - Put u Francusku.
Ljudi, stigao kakav-takav odgovor od Renoa. Treba da im nešto napišem pa me zanima o vašim kontaktima sa ostalim R4 klubovima po Evropi/svetu. Šta javljaju, ima li kontakta sa Renoom u vezi rođendana itd.
Ajde molim vas vi koji ste u kontaktu sa stranim R4 klubovima, Englezi, Česi, Danci, Nemci, Holandezi... javite kako to ide. Nije da je hitno, ali valjalo bi da se tako reaguje. MOžete i na PP.
Ja pratim Engleze, nema nista konkretno ali se ljudi pomalo spremaju da odu... e sada mogu ja malo kod njih podgrijati atmosferu.
Možeš pustiti buvu, kao mi imamo neke preliminarne neformalne kontakte... jel neko od njih kontaktirao Reno itd.
Kakvi su oni sa Reno klubom, ako postoji u GB?
Citat:
serz kaže:
Ljudi, stigao kakav-takav odgovor od Renoa. Treba da im nešto napišem pa me zanima o vašim kontaktima sa ostalim R4 klubovima po Evropi/svetu. Šta javljaju, ima li kontakta sa Renoom u vezi rođendana itd.
Ajde molim vas vi koji ste u kontaktu sa stranim R4 klubovima, Englezi, Česi, Danci, Nemci, Holandezi... javite kako to ide. Nije da je hitno, ali valjalo bi da se tako reaguje. MOžete i na PP.
E, kratka pamet, zaboravih NAŠE Evropejce - Hungary, bre! Atilla, Solexe?
Pisao ja gos'n Portronu iz Renoa koji je zadužen za Reno nasleđe i istoriju, nakitio malo, a ništa slagao.
E, pa gos'n Portron je odgovorio i otprilike kaže ovako:
Zahvaljuje se na e-mailu i strasti.
Kaže da su razni događaji planirani (zakazani) tokom 2011. u cilju obeležavanja pedesetog rođendana R4, ali da je rano da o njima svima govori jer su u periodu "budget validation-a
Obaveštava da će Reno 4 učestvovati na Thenay-u sledeće godine 15,16 i 17 jula, "4L International" koji će biti poseban sledeće godine itd. Mislim da je to ovo što je Katraš pronašao:
http://forum.renault4serbia.com/inde....html#msg65484
Paša, jesi ti zvao?
Gos'n Portron se nada da ćemo doći i možda bismo mogli da doprinesemo kroz istoriju Četvorke u našoj zemlji, kulinarskim specijalitetima itd.
Takođe je prilično spreman da razgovaramo o načinima kako da nam pomogne u vezi godišnjice u okvirima mogućnosti.
Dakle za sad toliko.
To je iskreno ipak odlicno, koliko do sada niko nije obratio paznju na nas. Mislim da bi trebalo napraviti jedan sastanak u oktobru da se mi dogovorimo sta i kako, pa da mu se pise...
@serz
:a0181: :a0181: :a0181:
Gde ima dima ima i vatre :a025:
Citat:
Whitesnake kaže:
To je iskreno ipak odlicno, koliko do sada niko nije obratio paznju na nas. Mislim da bi trebalo napraviti jedan sastanak u oktobru da se mi dogovorimo sta i kako, pa da mu se pise...
Izgleda da je i njima još rano. Videćemo. Pomenuo sam i Katraševe akcije u Revozu, Attila će da čačne sa mađarske strane, John će da podbode Engleze, napadamo sa više strana :naughty:... ima još vremena.
Citat:
doctor kaže:
@serz
:a0181: :a0181: :a0181:
Gde ima dima ima i vatre :a025:
Ili što bi se reklo: "Gde ima dima verovatno je problem u elektroinstalacijama" :naughty: Pu, pu, daleko bilo.
Uglavnom nešto se kotrlja pa ćemo već videti.
Ma ona slika poredanih Cetvorki svih mogucih boja i izvedbi (dobro prevladavaju bijele i crvene i ima samo TL i GTL :vidbudale: :a050: ali shvatili ste poantu :too: )pred Arenom je meni mrak svih mrakova. Tu sliku kome god pokazem - ljudi blenu od soka.
Nadalje, kad smo se sparkirali u Zuzi pored Krke, svi su blejali u Katrce i slikali ih mobitelima - nitko nije mario za druge pile na parkingu. Onaj defile Cetvorki po gradu je isto predobra fotka.
To su stvari koje moramo naglasiti, tu atraktivnost koja proizlazi ne samo iz nase imozantne brojke, nego i sto smo taaaako ''sarena'' ekipa sto se tice nacionalnosti da je to cudo. Kad bi uspjeli marketinski to profurati - mislim da bi to bio pun pogodak. Ako sad pocnemo sanjariti i govoriti ''sta bi bilo kad bi bilo'' - kad bi jedna takva vesela druzina zapalila put Pariza i dosla u Pariz i vratila se nazad - mislim da bi to za ovu nasu ekipu entuzijasta bio taaaaakav korak naprijed da je to milina.
Ja sam vec poceo neke svoje pripreme oko ''grebanja'' sponzora - na kraju krajeva, pripremam i pismo svojim dragim sefovima germanima (sestra ce ga profesionalno prevesti) kao i jednu PowerPoint prezentaciju kojim bi im ljudski i na vrlo ljubazan nacin objasnio:''Bez obzira sto ste glupi ko zeljeznicki prag i sto ste mi srezali placu na taj nacin da sad imam povisicu :vidiga: :vidiga: :fijufiju: , mislim da bi jedan auto u bojama nase firme (ili vise njih!!!!!) uistinu bio zapazen na jednom takvom dogadaju kojega bi popratilo dooosta medija.''
Ma nek daju i 50 Eura - to je skoro pa dva rezervara goriva. Karikiram, da ne bi odmah ''korektivni elementi'' uletili sa pretvorbom Eura u litre goriva pa u postotak napunjenosti rezervara. :osmeh:
Ovi moji glupanderi u Rijeci u renaultovom servisu nisu ni trznuli na moj prijedlog. S tim da sam spomenuo da imam u vidu i jedno ''servisno'' vozilo - Espace kojega mogu nabaviti za 300-tinjak Eura (2 kom - drugi je za dijelove) pa da uistinu jedna karavana krena prema Parizu onako kako Bog zapovijeda. Uffff... :a034:
Racunajte i na mene u vezi ofo sa Francuskom,Gvozdena Lejdi ce stati do tada u prvi stroj,kao nekad.