Re: R4 GTL Zeleni metalik by FRMA
Ma neće (valjda) nego vidiš da nas samo nabrije/napali pa ga onda nema. Hoće da na sledećem okupljanju kad John stigne sa crnim kočeći sa 150 na sat svi kažu:"a, da, super, ali di je Frma?" A njega nema. Ground control to major Frma: "koliko to motora imaš i u šta ih ugrađuješ?" Bog te pitaj šta je još od karoserija napabbirčio, a da nije prijavio. :fijufiju:
Puno pitanja , a neznam još na sva i odgovore,ali pokušati ću :whistling:
Kao prvo radi se o jednom kompletnom motoru + dijelovi(još jedan dekl,grane klipovi itd)
Cijene nema jer sam to dobio na poklon :kul:(Kupio hrpu novih orginal dijelova za R4 a Alpina gratis)
Zeleni ostaje stock :kuler:
Prvo da se sredi motor već će se naći u kojeg ću ugraditi(plavi GTL ili F6.......)
Sa srecom majstor Frma, :a055: to smo i ocekivali nakon okupljanja. Svaka cast i zelim vam obojici da ih napravite u full-u,pa na crtu! :a034: Au stvar se opasno zakuvava,ko zna di je kraj zabavi? :a024: Samo napred uskoro cemo biti i najbrzi klub kolko se ja razumem u te stvari. :kolce: :a049:
Bravo za motor Frma! Sad sredi jednu od onih tvojih u trkača kola. Šta bi bilo sa F6-icom, a? Pa da padnu na guzu, kad ih kombi od Četvorke prestiže :a080:
Odg: R4 GTL Zeleni metalik by FRMA
Citat:
frik-ri kaže:
Citat:
John Doe kaže:
Vidis i ja cu trebati taj upaljac bas zbog napajanja mobitela i navigacije.
Mozda je nepristojno reci ovako tesku rijec a da se nismo upoznali uzivo, pa mi ne uzmi za zlo... Ovo je sala, naravno...
Brate, lazes ko veliki... :osmeh: :osmeh: Da mobitel... Pricaj ti to drugima - to je za lap top i free walk on line sučelje za pretrazivanje svega i svacega za Renolčeka... Aj priznaj, brate... Pa da ti se pola prasta. :too: :too: Nemo'š naci gumi-gumi bomibone u obliku Četvorke ako nisi 24h on-line.
Osim ako imas, k'o Italijan mobitel sa ''Vid' mala - int'rnet na dlanu...'' :a050: :a084: Jebemu li sunac, evo i psovke - pa nek me opomene... Da samo znate kako mi je krivo za ovaj vikend. Ufff... :dry:
Uzivajte momci... Zelim Vam svima dobru zabavu, druzenje i da ponesete doma gigabajte i gigabajte sjećanja... :a055: :kolce:
Hahahahah znao sam da ce Frik kad tad da me spomene za mobilni i bateriju :)
pa dobro bre covece gde si?? Nema te ko gaca u onim filmovima....pokazi se da si ziv....sve ti je oprosteno :)
Frmo :a0181: :a0181: to je to, prava stvar i svaka cast! :a0181: Sad samo polako, moja preporuka je f6, mada je sve tvoj izbor. (F6 ima drugacije vesanje, tj tvrdji je pozadi, a mislim i napred pa bi to upareno sa Alpinom dalo cudo na putu) :uredu:
Bice ovako, John Doe i Frma u klincu, bore se za svaki centimetar na autoputu, sve se usijalo, kad Katras natenane sa Ruzicom prolazi pored vas u Carici i kaze, nece preko 110km/h :a080:
Biće tu svašta do kraja :osmeh: Ima da grme,pogotovo na okupljanju :kolce:
JBT-e moraće da se menja naziv kluba u Renault4Alpine.com....
Na sledećem okupljanju u Srbiji Frmu i Johna će na granici čekati policijski presretači od petsto konja da ih doprate do BGD-a. :naughty:
Ćeš im ti da središ eskort?