Ajde neka si se i ti ponovio.
Jest da imaš hrpu autiju ali tek sad imaš AUTO.
Jedno pitanjce koje zazire u tvoju intimu ali nemerem odoliti. Voajer u duši, štaš :whistling:
Zašto, kako Koprivnica? :a0103:
Printable View
Ajde neka si se i ti ponovio.
Jest da imaš hrpu autiju ali tek sad imaš AUTO.
Jedno pitanjce koje zazire u tvoju intimu ali nemerem odoliti. Voajer u duši, štaš :whistling:
Zašto, kako Koprivnica? :a0103:
Frik, poslato na PM. :a055:
To katras... Imas i ti jedan brzinski PM... :smile:
To petak: ne kuzim pitanje... :a0103: Mislis zasto sam kupio kucu u koprivnici a zivim u Rijeci ili...?
Pa tako... Cura mi je iz Koprivnice... Zajedno smo vec dosta dugo... Svako malo sam u koprivnici i jako mi se svida taj kraj. Totalno suprotno od Rijeke. Rijeka mi je super, obozavam taj grad unatoc mnogim nedostacima (promet prvenstveno... :s25: ) jer mi je za planinarenje neprikosnoven.
Koprivnica je fuuul usporen grad sto se tice gradske vreve, guzve, prometa... Sve je lagodno, vozis se biciklom, manja je gustoca naseljenosti (a to znaci da nemas kucu tri metra od jednog komsijei dve i pol metra od drugog...). Svi imaju svoju kucicu i svi imaju svoj komad vrta i dvoriste i garazu i podrum za vino... :a055:
Kako imam rijesenu stambenu situaciju tu u Rijeci, sestra takoder (stan u ZG i stan u Muenchenu) poceo sam traziti i ja kucu jer sam imao priliku.
Hvala Bogu bas su mi se poklopile i mogucnosti i posao i kredit i sve plus sam nakon godinu dana trazenja (vise kao hobi - bez zurbe) naletio na dobru kucu i super dobru prilku i uzeo. :a049: :a049: I sad imam gdje ugostiti ljubitelje Renolkica. :kolce: :a055: :party: :a0267: Kako sam tramo prijavljen (porezna olaksica na prvu nekretninu, plus porezna olaksica za prvu nekretninu prije 35-e godine zivota...) moram regati auto u mjestu gdje sam prijavljen.
A ivelika prednost Koprivnice je sto je na zemlji za razliku od ovog primorskog kamena. To znaci da se lakse kopa po dvoristu... :whistling: :whistling: Daaa, daaa... Nisam odustao od ideje. :a050: :laugh: :vidbudale:
To svima ostalima...
Pucko je opran, i mirisljav... Pun 100-tke :zloca: :naughty: i nervozno ceka sutrasnju turu Rijeka-Gorski kotar (stara cesta) Zagreb - Krizevci - Koprivnica... Kilometri su zapisani - mjerenje slijedi.
Slikice i rezultati u utorak... Voli Vas i stuje postarčić Duje... :mahanje: :mahanje: :a055:
2 frik: Vidim da si iz Rijeke, a sad se govori o registraciji u Koprivnici pa mi ništa nije bilo jasno.
Zato i rekoh da zazire u intimu ali eto.
I ja se preselih iz ZG-a u Vodice iz sličnih razloga, ali nisan skužija da je liti ovdje takva gužva koju ni u Zagrebu nebi moga naći
Sa srećom da te služi mašina!!!!!Mnogo godina i predjenih kilometara!!! :s35:
Ri-Friče Voždovac ti kliče :) Čestitam na Šopingu...svaka cast...i svaka ti dala :) vode iz bokala :))) :a0181: :a0181: :a0181: da te dobro služi i da uskoro radiš test kolko mož da razvije :) hihihi pa da nam se pofališ...P.S. i da te duugo duuuugo služi :mahanje: :mahanje: :a084: :a084:
Eeee pa 'vakooo... :kul: Slika govori tisucu rijeci... :kuler:
http://img193.imageshack.us/img193/2...trosnja.th.jpg
Ovo je potrosnja Pucka. S tim da... U autu je bilo nesto prtljage, nesto materijala za kucu (20 litara antifriza za centralno grijanje, 10 litara impregnacije za zidove, nesto boje i alata...) a isli smo starom cestom do Karlovca. Nisam ga zalio, ali nisam ga ni ubijao ganjajuci. Jedna posve tecna ziva voznja otvorenom cestom. 80-100 Km/h... Tu i tamo sam ga navukao na 120 gdje je cesta dozvoljavala...
Pa auto put Karlovac-Zagreb... :zloca: :naughty: Tamo sam ga u dva-tri navrata dignuo na 130Km/h a na jednoj blazoj nizbrdici i 140km/h. :a034:. U zagrebu smo dobili jos ''tereta'' u vidu frenda i njegove prtljage. Nista strasno, ali neka ude u sluzbeni zapisnik potrosnje. :osmeh: Pa opet autoput skoro do Krizevaca, sve oko 110-120Km/h i opet na magistralnu cestu gdje je prosjek bio oko 80-ak Km/h. Spustao sam na 60Km/h u naseljenim mjestima gdje je skola i gdje znam da mogu biti plavci.
Uglavnom, cijelo vrijeme ziva voznja sa tu i tamo preticanjima onoga tko je ''smetao''. Ja sam iznimno zadovoljan potrosnjom jer je Pucko poprilicno ''nervozan'' i ''njurgav'' sto se tice ugladenosti rada. Treska se na minimumu, tu i tamo trzne kad mu gas drzis-pustis-das recimo kad doziras gas pred zavoj i slicno...
Ja mislim da uz dooobar servisic paljenja (pola dijelova sam vec skupio :a049: ) i karba potrosnja pada na oko 5 litara umjerene voznje. :kuler: :kolce:
Renault R4 :kul:
Sto se tice ostalih generalija i dojmova sa puta evo i par rijeci o tome... :osmeh: :osmeh: :osmeh:
Pucko je poprilicno zivahan, lijepo reagira na gas, iako moze i bolje. Putnu brzinu od kojih 100-tinjak Km/h odrzava bez problema, na auto putu sam ga natjerao do 130 km/h (po satu) skoro bez problema, a sve preko toga bi mogao, ali se opire i dreci kao malo dijete kad ga kupas. :a050: Vidi se da mu treba dobar servisic paljenja i karba.
Na par rupa, onih zescih ''udarnih'' nakon krpanja ceste recimo kad otpadne komad asfalta velicine A4 paira, je nesto naprijed taaako zalupilo da je to bilo ruzno za cuti. ??? :a0103: :a070: Kako trap nema zrna lufta nije mi bilo jasno sto bi to moglo biti. U Koprivnici sam skuzio da je to lupala dizalica koja nije bila dobro ucvrscena.
Amortizeri kao da najavljuju svoj kraj karijere jer se nekako cudno ponasa u odnosu na staru Katru. Naime, stara Katra je bila meksa, puuuno meksa ali se drzala ceste kao flaster na rani. Pucko je puno tvrdi - ne naginje se toliko, ali na rupama u zavoju kao da gubi tlo pod nogama. Govorimo o brzinama oko 100Km/h na zavojitoj cesti. Znaci malo zivlje zive voznje. Inace je sve O.K.
Pocela se cuti kilometar sajla... Zuji i cuje se kao neko fino grebanje s tim da kazaljka pocne podrhtavati na 115-120Km/h i onda se smiri. Cini se da i ona govori da ce uskoro pa-pa. :mahanje:
Uglavnom Pucko je polozio sa vrlodobrim skoro odlicnim uspjehom prvo putovanje sa naznakama da se uz malo zalaganja na satu i malo domace zadace bez problema prelazi na ODLICAN!!! kako pobjedniku vremena i dolikuje.
Slikice sa novim tablicama uskoro... :a055: :a055: :a055:
Meni se tako ponasa pozadi gde imam LIP amortizere, tvrdji je i skakuce iako su skoro novi (tako se ponasa od kada sam ih stavio) dok su na tatinom 135 gume i Record amortizeri koji su fenomenalni, meki, udobni i savrseno lepo lezi auto u krivini, lepi se...