:a0266: jeste :a0266: ali kada vec pominjes basove i tuc tuc moram ovo da stavim:
Anka Crnotravka - Komšija (Otvorena Vrata)
Printable View
:a0266: jeste :a0266: ali kada vec pominjes basove i tuc tuc moram ovo da stavim:
Anka Crnotravka - Komšija (Otvorena Vrata)
ovako..da ne prelistavam svih 60 postova.. imam neki stari levis :a0103: radio kasetofon i 2 pioneer zvucnika.. i eto sad kad sam opet u valjevu na duze[apsolvent] imacu vise vremena da se vozam pa mi treba nesto ozbiljnije.
pa ako neko od mladjih clanova moze da preporuci ali tako do 4,5000 din[stvarno nemam blage veze oko cena audio uredjaja za kola] :a084:
dakle cd/mp3 player ali prioritet mi je da mogu da prikljucim usb flash na taj uredjaj.
i naravno neke zvucnike koji su ok a da se uklapaju u cenu.
woofer i te fore ne gotivim nesto spec u kolima jer uglavnom imaju negativnu konotaciju a i ne volim preglasnu muziku a automobilu,ipak vise volim da prsti u kuci,stanu,itd itd.
pa ako neko ima neku ideju neka predlozi :mahanje: pazario bih sto pre.
ne razumem samo sta treba da bude do 4500din? ako mislis da kupis i mp3 i zvucnike u toj ceni, e onda se ti neces naslusati muzike ukolima. najjeftinji mp3 uredjaj je oko 6000, sa usb prikljuckom je oko 8000. zvucnici koji valjaju su od 2500 pa na gore. ovo su sve cene novih stvari.
au.. pa mislio sam tako 4-5 hiljada.. kapirao sam da ako danas ima digitalnih foto-aparata za 6,7 hiljada[uzasnog kvaliteta slika ali opet ih ima]da cu moci da nadjem nesto i za r4 od audio tripova.. dakle ostaje mi nesto sa buvljaka od treceg vlasnika :osmeh:
Sram te bilo.... :maul:Citat:
Gavrilo kaže:
Bese nema reklame,a?
U tehnomaniji rade samo ludaci :vidbudale: pa cak i ja... :vidiga:
Inace model Elite autoradio DMP 3000UC ti je samo mp3 player sa sd i usb citacem ali bez diska za koji ja mislim da je i visak... Trebalo bi uskoro da stigne...
Javljam ti na PP sta ima najpovoljnije od kasova i/ili zvucnika...
PoZ
ja samo da dam link da pomognem,imam ja sony mp3 u masini.>:)
hvala ljudi,za pocetak moze ovaj
Elite autoradio DMP 3000UC ili Roadstar autoradio RU 200.
ova 2 pioneer zvucnika su ok,a video sam da jos jedan par moze da se uzme za 2 'ljade a da bude ok kvalitet. to bi bilo to :a055:
Ха музика у колима :a080: после 5 година незакључавања аута -јер нема сврхе када нема бравице на задњим прозорима - коначно ми је неко дрпио плочицу испред куће :maul:
Msm koja je fora da neko mazne samo plocicu sa Mp3-a, sta ce mu to bez konzole koji vrag?? ?? Seljaci :a058: :a058: :a058:
Sva sreca pa se meni ne moze desiti da zaboravim da skinem plocicu, imam neki SONY-ev player koji "vristi" kad ugasim motor, a otvorim vrata da skinem plocicu,pa kombinacija tog zvuka i zvuka kad zaboravim ugasiti svetla daje mi potencijala da otvorim diskoteku u R21 :s35: