Mislim slika je cool u full :s35:
Printable View
Mislim slika je cool u full :s35:
Ma šta? Pa moj tako izgleda, a ja ne idem off road. To je bre način života :fijufiju:
:a0181: :a0181: :a0181:
Naravno pa to mu je kvalitet vise, :a049: zato i sluzi auto,u rendzeru treba uzivati a ne robovati stvarima i glupim kliseima. :lazy: Pa valjda je covek izmislio automobile da u njima uziva,a ne da se zlopati ko Stevo Zigon u poznatoj nam i omiljenoj seriji,majstorskoj radionici. Ljubav prema voljenom autu se iskazuje odrzavanjem istog a svako od nas treba da se raduje i u njima uziva na svoj nacin, :a052: :a055: :kolce: :a034: bilo na makadamu,reliju ili laganoj penzos voznji. Zanesoh se te sleteh u :a0266:,izvinjavam se!
Ma zezam se naravno :a049:
Onog belog, koji mi je bio radni skoro 6 godina, NIKADA nisam oprao. Prala ga kiša... :siroma: :siroma:
To i jeste cokulina prednost, bez obzira da li ga i koliko prao uvek izgleda isto.
Jooj a niko ne zna sta je u crnom :a080: :a0181: to, pritajeno :too:
Mali OT ali moram, nek admini brisu ako je potrebno. Ovaj vikend sam se navozao i nisam hebavao zivu silu, sta god sam stigao samo lijevi zmigavac i opleti a on ide al ide, do 140 bar :osmeh: Ostali su mnogi iza, A6, Focus, Volvo... prodjes a ljudi blenu nista im nije jasno :osmeh: Ovaj sa Focusom je posebna prica, stignem ja kolonu i naravno po gasu i obidjem i njega... i sad se on nalozi da ce me obici i stvarno saobracaj ovo ono i prodje on (ima ih 4 unutra) i sad ono dvoje nazad se cereka... samo sam vratio u cetvrtu pa pun gas... nisam ga vise vidio :osmeh: Jako lijepa epizoda sa VW T5, onaj sto prevozi pare... vozili smo se jedno 20 km zajedno, prodjem ja prodju oni... vide da nema zezanja i nisu ni pokusali da me prodju. Kada smo dosli do autoputa posto ja nisam isao iznad 140 uporedili su (dva momka unutra) svirali par puta sa podignutim palcem i otisli :smile:
Dve male fotografije...ništa naročito, samo sam ih negde našao. :a048: