Memedović vs. deda ("Otkud ti 'vude?!!")
Printable View
:a080: :a080: :a080: :a080: :a080:
Ceeeekaaj, cekajmalo... :a0103: :a0103: Ovo nije glumljeno...? :a070: :a070: :a070: Svih mu dobosa Darkwooda, ovo je ludnica!!!!
Ako je uistinu ''real'' e onda je fantasticno!!! Mada i da je deda glumio, ili da su ga ''ćapali na ješku'' isto je dobra fora... Onda bi bila neka, kao, esto kao Borat spika...
U svakom slucaju - mmmrrrrRRRaak!!!
:a0181: :a0181: :a0181:
Ali naglasak - ''Otkud ti 'Vude?!?'' :a080: :a050:
Koliko znam nije glumio, normalna reakcija normalnog coveka i domacina :osmeh:
:a080: :a080: :a080: :a050: :a050:
Za sve one koji za volanom zaraduju za kruh... Za sve one koji lagano pucaju od silnih kilometara i ravnih autoputeva... Za sve one, koji... Paaaa, recimo imaju bar klicu ovoga stanja... :osmeh: :osmeh: :a050: :a050:
Ja se tu i tamo uhvatim u žustroj spici sa brisačima i pepeljarom o tome da li lijeva vrata imaju pravo ili su desna vrata ipak u pravu kad kazu da nije u redu od retrovizora da se tako ponasa prema kopci za zatvaranje haube... :whistling: :a014: :laugh:
Ali... Nadam se da necu dogurati do ovoga stadija... Ako nista drugo - vozim kombi pa ne mogu, bas toliko divljati u kabini... :vidbudale: :vidbudale: :vidbudale:
ludak za volanom.mp4
:a0103: :a0103:
Ludaci za volanom - zastava 750
Ima li tema o zanimljivim fotografijama sa neta? Ako ima neka admin tamo prebaci, jer ja nisam našao, hvala :kuler:
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lf...55edo1_500.jpg
Vatrogasci - Traktorisamo za naseg Acu :D :s35:
Da nije ovo nas Doktor sa flasom. :a080:
Jel moze neko ovo da mi nabavi
Train horn in a tunnel
treba mi za vozace Touarega i ostalih prcaljki :smile: