Snejk, ok je to za jacinu, ali ako coek malo vise cepidlaci kao sto sam to ja radio, cisto sumnjam da ce 13-ice da zavrse posao. Naime, sa 13-icam od basa nema ni B.... Toliko... :whistling:
Printable View
Snejk, ok je to za jacinu, ali ako coek malo vise cepidlaci kao sto sam to ja radio, cisto sumnjam da ce 13-ice da zavrse posao. Naime, sa 13-icam od basa nema ni B.... Toliko... :whistling:
Nema onaj bas za okolinu ali za auto po meni ima sasvim dovoljno pogotovu za r4 i njegovu zapreminu, imam i dupli woofer Blaupunktov u gepeku, mada po meni ne treba :osmeh:
Hehehe, "mislim, nije da se hvalim"... :kuler: Pa naravno da nije potreban kad ga vec imas! :naughty:Citat:
Whitesnake kaže:
Pa iza zadnjeg sedista je tako da ga cuju samo oni pozadi kako treba ali u njemu je i pojacalo za zadnje zvucnike tj Pioneer, neka covek uzme 17cm pa nek uziva, samo ovi pioniri sa sivim membranama su fenomenalni, nisam ocekivao za te pare tako dobru stvar, da skupim pare pa da uzmem jos dva :mahanje:
Nisam vas pitao, ali otprilike koliko kosta ugradnja? Posto mp3 ne placam ja, a za ostalo imam 5000, ako prelije koju stotinu nabudzicu.
Koja ugradnja?Prvo reci koji je auto u pitanju,a za ugradnju skoci do Kv ili Kg mogu ja da ugradim,samo castis pivo i VOL do daske!
Moj savet ti je da se malo strpis i da skupis jos malo kesa, jer te pare sto ces dati za neki Xwawe ili pioneer i sony sa pijace (nazalost danas ih je jako tesko naci koji nisu, jer su i ovi u prodavnicama i tehnomarketima istog kvaliteta kao ovi na pijaci)samo ces baciti pare, pa kad ti pocnu krcati, a nedaj boze i crknu onda ces morati druge da uzimas...
Zato moj savet i izbor pada na AltecLansing. Malo ih je teze naci, al kvalitet je stvarno vrhunski i sto se tice zvuka i sto se tice samih zvucnika. Pogledaj jos malo po netu, i radnjama van Cacka koje salju pouzecem da ih nadjes, ali u svakom slucaju nemoj se zaletati prilikom odluke i izbor je samo tvoj.
Jbte pa vi kao da opremate akusticnu dvoranu. :a014: :a014: :a014:
ALtec jeste proglasen za najbolji zvuk ovih da kazem savremenijih zvucnika, ali auto je to, kao sto rece Argonaut, ako u audi a6 fabricki stave zvucnike od po 30w koji imaju krpane membrane onda ne vidim potrebu za bacanjem novca i pokazivanjem :a014:
E Snejk misli da bi trebao i ovo da nabacis kao dodatak vuferu
http://kalecoauto.com/index.php?main...id=ea0a33ef324