Re: You tube i ostali klipovi nevezani za 4ku!
I onda kad ja kazem da bi bilo ful fora dobiti hiljadu miliona milijardi novaca na nekome strasno ful opakom jackpotu... Meni se kaze:
''Da ali novac bi te samo pokvario...''
Kad kazem da bi dao otkaz i da bi samo uzivao, meni kazu:
''Ma ne mozes biti bez posla... Poludio bi... Nema se sta za raditi toliko... Vjeruj - bilo bi ti napocetku fora, a onda bi ti sve dosadilo...''
Tsssjaaaa... :a050: :a050: :a050: Nemaju oni pojma... :a080: :a080: :a080: Ali ovo je uistinu fora... vec sam vidio sve njihove spike i mogu reci samo... Da, treba imati zivaca i zivaca za ovo... A i digitalno doba im ide na ruku... Zamisli samo kolio bi im trebalo rola filma da ovo snimaju starom kamerom... :osmeh: :osmeh:
Evo za danasnju mladez... :laugh: :laugh: :laugh:
10 reasons to not consume drugs when you drive
:a049: :a049: :a049: :a049: :a049: :a049: :a049: :a049: :a049: :a049:
Friče, :a0181: :too: :hocemojos:
Citat:
katraš kaže:
:a049: :a049: :a049: :a049: :a049: :a049: :a049: :a049: :a049: :a049:
Friče, :a0181: :too: :hocemojos:
Evo... :a084: :a084: :a084: :a084:
Umrli smo sad od mijeha Katras i ja preko skajpa... I zaboravih mu reci da bi bilo dobro kupiti onoga zeca pa ga podvaliti nekome kad se vracamo sa okupljnaja... nekome sa puuuno puno Jelena, Lavova, Zlatoroga i ostalih pripadnika zivotinjskog carstva u sebi... :osmeh: :osmeh:
Pa Orange uvek vozi sa sobom medvedića u Reno majici :a055: Ali absint: svi automobili...svi semafori...nema :a049:
Eeee ovo je uistinu cooool... :a070: :a070: :a080: :a080: :a0181: Ne znam sta je bolje... Sam filmic... Muzika... Bciklici... Ili njihovo umijece... Nemam rijeci... Hoćem jednog fixija... :vidbudale: Jest da me i stari DAF Solexi briju :siroma: - ono laganica i to, ali ovo... :a070: Bas je cool...
Macaframa SF Track Bike Promo
I da... :osmeh: Fora je sto nije klasicni ''nabrijani'' filmic... Tu i tamo se skičmaju... :vidiga: :vidiga: Ne strasno, ali ipak padnu. :a010:
Revenge of the lubenica :laugh:
http://youtu.be/8cfeTZNcA3g
Citiraću jednog poznatog lika: "ko se lubenice laća..." :a084:
Uuuuuuuuu
jes' da sam video ovaj klip jos davno al' sad me podseti koliko je dobar :a025:
e ovo se zove "obraati zelen bostan" :whistling:
Sto bi rekli moji Macvani "E testo"!!! :a080: