vadjao sam to naravno, ali nisam znao da se tako zove. takovi frovi su na nekim novim automobilima.
Printable View
vadjao sam to naravno, ali nisam znao da se tako zove. takovi frovi su na nekim novim automobilima.
Imas kitove pa mozes ugraditi na vecinu auta... ili sam nesto napravis.
Dobro dosao :osmeh: Fini autic steta sto nije plavi (salim se)
C.Dule :mahanje:
ma i meni je krivo sto nije plavi,ali ako nista ima plavu zastavicu unutra :too: :kul:Citat:
cokanj kaže:
Ako si jos zainteresovan za peta vrata sa rikverc svjetlima mozda mozemo nesto naci :smile:
ma zainteresovan sam za mnoge stvari,samo kad bi ta vrata imala jos staklo sa svim zicama koje rade :smile: i kad bi bila studentska cijena :a080:Citat:
John Doe kaže:
trebali bi mi dobro ocuvani branici i prednji i zadnji,pa zadnja dva blatobrana jer su mi ovi poceli korozirati ne puno ali mi vec ide na zivce.
Onda novi auspuh sa loncem,jer mi ovaj koji koristim ima rupu na sred lonca pa zvucim kao TAM :a026:
onda testiram koliko trosi i mislim da je desetak litara u pitanju pa moram gledati da i to malo smanjim,svjecice nisu,a nisu i kablovi tako da mislim da je karburator u pitanju.
Onda,cim plata bude mijenjam ventil za ulje kocnica na zadnjem lijevom tocku jer mi curi ulje na tom mjestu.
i na kraju slijedi lakiranje,nazalost u crvenu ali sta cu kad mi je tako najlakse,a nemoram se peglati sa papirologijom u MUP-u....
kad bi ovo sve zavrsio do 8 mjeseca i kad bih imao pare za sve sto mi bude trebalo,onda trazim felge zna se Alpine :s35:
Zaboravi da sam pitao... ako bude para kod mene mozda ih pohranim :smile: Nego nije neka procedura sa promjenom boje, jedino atest dodje 50KM + saobracajna :s25:
koliko bi para bila ta vrata odprilike??? cisto informativno pa mozda se i odlucimCitat:
John Doe kaže:
Ne znam ni sam, znam gdje imaju pa kad me put nanese jer nije bas blizu pitati cu :smile:
Hvala u svakom slucaju :a0181:Citat:
John Doe kaže: