Ma opušteno za pare, nego ako nije jako hitno, aj da odložimo za jedno 10 dana, jer ću tada svakako dolaziti u BG. :smile:
Printable View
Ma opušteno za pare, nego ako nije jako hitno, aj da odložimo za jedno 10 dana, jer ću tada svakako dolaziti u BG. :smile:
Meni odgovara. :a052: ovaj ne, prestao sam :kul:
Sada ćeš imati više kinte za čorbu i sređivanje.
:a0266: Mislim da necu, tek ce mi sad biti potrebno vise homokinetickih itd guma itd... :s25:
Ne spominji mi homokinetiku :d018: :d018:
Kad će filmić? :maul:Jako sam nestrpljiv.
Vidim da sam ja ovde najzelen!! Kako da postanem clan? Gde? Kome? Koliko? Neki uslov mozda?Citat:
Renault 4 kaže:
Uslov je ljubav prema r4,a mozes svaki put kada se mi nalazimo ili okupljamo, a ako je hitno mozemo da se dogovorimo. A Koliko, pa 1e mesecno tj 1000din :osmeh:
E bre ovim studentima nikada ne možeš udovoljiti. Ostavio otrov a sad se žali kako će da puca pare na gume i ostalu galanteriju. Pa jel oćeš da se voziš?
Eeeee da, a kad ce filmic na koji nas je navukla Jelena,pa sad cekamo ko ozeblo sunce. http://img.photobucket.com/albums/v2...makefaces2.gif
Pošto sam više puta prozvana za filmić na koji sam vas navikla, moram da vam kažem da ovaj nikako ne stižem da napravim ... :c062:Citat:
Joca kaže:
Na žalost, ni u nekom skorijem periodu se neće promeniti u moju korist stanje sa slobodnim vremenom :a045:, pa ću vrlo rado nekom ko ima više vremena i manje obaveza ustupiti materijal da napravi nešto, samo nek mi se dobrovoljac javi. :uredu: