e ovo je jako lepo receno!Hvala i Poz!Citat:
Dami 4 kaže:
Printable View
e ovo je jako lepo receno!Hvala i Poz!Citat:
Dami 4 kaže:
Oni koji se smeju ne znaju sta propustaju sa kvatricom...Ko se poslednji smeje najsladje se smeje... :a025:Citat:
Dami 4 kaže:
Nemoj tako i ja se smejem nekim od mojih drugova koji voze razne automobile.Citat:
Sloba87 kaže:
Npr: Jedan moj drug vozi juga lepo sredjenog(na zavidnom nivou). Zali mi se nece ni jedna riba da se okrene za njim. A ja kad raspalim mog rendzu svi se okrecu. :a049: :a049:
Ko vozi R4 najsladje se smeje!!! :a034:
Moj ima nalepnice firme,koje cu skinuti kad se bude farbao,veruj mi da na svakom semaforu ili gde god stanem svi bulje u moj r4... :fijufiju:
koliko mi se puta desilo da vidimim nekoliko ljudi da stoji na trotoaru, pricaju, i onda neko pokaze prstom na mene, koji dolazi neverovatnom brzinom i narvno svi se okrecu. da li zbog farova ili sto mi tockovi stoje malo u sreh \\ i zadnji//.
ma salim se naravno ovo za tockove.
e da, nesto sam googlao i vidim renault 4 klub srbija.
Letos buraz nesto picio na netu i valjda skontao cite a zna da se ja palim R4 i kaze meni da ukucam renault 4 na google pa da vidim sta ima.Milsim se ja verovatno nema jer za mnoge je to bas sranje auto(NAZALOST!!! :a045:) i kad sam video,JAOOOO!!!!! :a049: :a049: :a049: nisam dosao sebi par dana.Naravno odmah sam se uclanio.A sto sam cekao prvi susret na koji sam isao,ajme majko sve sam cupkao 6 dana pre susreta!!!! :uredu: :osmeh:
Jedan moj pajdo ima ficu, i pricao mi je o forumu "nacionalna klasa", tamo sam malo cackao, gledao ficeke....... i oni vas predstavljaju kao prijatelje njihovog foruma, i eto......
Moram reci da mi je bilo izuzetno drago kad sam vidio da postojite.
Google je cudo - prvo sam pronasho neki engleski fun club ali kada sam prebacio na srpske strane prvi je bio ovaj forum :) i svidja mi se mada nemam bash toliko vremena da aktivno uchestvujem :a025:
Vidjao sam po novinama,TVu,NETu slicna udruzenja napolju,zanimalo me da li postoji kod nas....
Bunario po NETu i onda :a080: imaIMAima
:s12: jedino mi je krivo sto se nisam ranije setio...