Zna li ko gde ima otpad za stare 5?Ima jedan kod Mladenovca,ali su cene neverovatne!
Printable View
Zna li ko gde ima otpad za stare 5?Ima jedan kod Mladenovca,ali su cene neverovatne!
Зависи шта ти треба ,можда имам ја :a014:
Zimus me uoči Sv.Jovana udari neki lik i sjeba mi gepek vrata pozadi i prednji levi far.Far mi je nabavio,a gepek vrata mi je doneo bez bravice.Pre neki dan mi žena polomi bravicu(plastičnu)za otvaranje vozačevih vrata.Možda bi me zanimala i sedišta itd...Pozdrav :too:
За бравицу трећих врата ћу да видим од понедељка , као и за ову за отварање само да скокнем до баште да уберем :a084:
Ajde vidi nešto lebati
Danas sam saznao da u Sirigu 20km od Novog Sada postoji otpad za četvorke i petice, zna li neko nešto o tome?
Čoveče, ja sam ovo video rođenim očima (i kupljenim cvikerima :a070:) Deluje impozantno. Čovek ima tridesetak Četvorki od kojih je nekoliko ispravno i na prodaju (kao što je Daba predstavio). Onaj beli pali bez sauha, gasa, kvačila... kroz prozor na hladno na plin. I to nije otpad nego Majstor Mićo i njegova ergela donatora organa.Citat:
daba kaže:
drugari , ima otpad renooa samo u rusnju na ibarskoj par km od bg-a,,,, dosta su pristojne cene ... meni je za haubu sa farovima i migavcima i maskom trazio , 35 E :) covek je za svoj zivot promenio preko 30 renooa.... ima i dosta zanimljivih stvari ..
Nisam video iako sam dosta puta prosao tuda :a014: jel bas pored puta ili je zavucen? moze li mapa :smile:
ja mislim da nisi ti to dobro saznao. ja sam iz rusnja, tako da znam da sigurno na ibarskoj kod rusnja nema ni jedan otpad a da ima vise od jedne 4-ke!