I to je min 75 km duža ruta, a što se ne bi našli lepo na granici sa ekipom iz Sombora!? :fijufiju:Citat:
doctor kaže:
http://maps.google.rs/maps?f=d&sourc...68298&t=h&z=10
Printable View
I to je min 75 km duža ruta, a što se ne bi našli lepo na granici sa ekipom iz Sombora!? :fijufiju:Citat:
doctor kaže:
http://maps.google.rs/maps?f=d&sourc...68298&t=h&z=10
Ako ćemo mak na konac MIN 70-ak km duža ruta, a imajući u vidu preko 400 i bez skretanja u SO za Kraljevčane - poštivam. Da ne govorimo da je auto-putem NS-SU brže.
Ondak da kažemo KATRAŠ, FRMA I SERŽ sa pripadajućim posadama se nalaze na predloženom mestu na obodu SO, a ekipa iz smera juga - KV, BG, NS piče svojim putem i nalazimo se ispred graničnog prelaza kod Horgoša? Vreme na granici? 17:00 odgovara? Valja nam stići do Soleksovog ranča i podići šatore.
Momci,
Čekamo Vas na granici, kad Vi kažete otprilike u koliko ćete biti tamo.
Zašto ?
Jer ima dva puta, jedan je autoput (treba platiti) i ima regionalni (ne treba platiti).
@ Serž: dogovoreno što se Kv Crew-a tiče, ostali (Bg, Ns...)javite se da utanačimo da li ovaj plan odgovara svima.
O iboru puta ćemo na licu mesta, odnosno kad pređemo granicu. Ja sam za živopisnije predele nešto sumnjam da na ap ima nešto mnogo da se vidi, sem ako nisu napravili nešto slično kao sa Austrijskom granicom.
3 osoba , 1 r4 100% +1 mozda!
Drugari ja cu imati problem OPET,verovatno necu imati slobodan dan u petak.....da li postoji mogucnost da krenemo iz Bg malo kasnije tj.oko 16.30,znam da mnogo pitam i trazim ali tako je :a045: Ako moze moze ako ne jbg vidimo se tamo :a014: :a014: :a014: :whistling: :whistling: :whistling:
Hvala unapred,kakav god odgovor bio :new:
Ajmo ljudi konacan spisak!
1.Neb_Mes_Ur_Mau(Branka,Nina,IDIBREACAJE)
2.Savodeen(Italijan)
3.frma(?)
4.Pasha(dream_lady)
5.doctor(plus dva doktora)
6.Serz(Sloba21)
7.Virag
8.katras(Ruzica)
9.deniob86(?)
10.LaQuetrele(Zile)
11.?
Citat:
doctor kaže:
Zar samo ovolicno ljudi.....ŠTA JE MIŠEVI.....FRKA DA DATE PO 30 EVRIĆA ......E BEOGRAĐANI ALA STE USRALI MOTKU...... :a010: :a010: :a010: :a010: :a010: :a010: :a010: :a010: :a010: :a010: :a010: :a010: :a010:Citat:
San-Sale kaže:
Citat:
San-Sale kaže: