A jel mogu slike renoa? i sta je to MZ? koja je to marka?
Ja jedino ovo priznajem
http://www.grote-beverborg.de/bmw_r1150r_1_800x600.jpg
Printable View
A jel mogu slike renoa? i sta je to MZ? koja je to marka?
Ja jedino ovo priznajem
http://www.grote-beverborg.de/bmw_r1150r_1_800x600.jpg
MZ je motor kucaj malo po internetu pa ces videti slike renoa moze na Skype potrazi na Skype Bajker-012 i dobices
Ako moderatoRI ikada okace lokot na ovu temu... Ja cu biti najtuznije bice u povijesti cijelog Svemira... :a045: :a045: :a045:
Ovo je jedna od boljih tema, maaaajke mi... Mozda cak ide u TOP 5 svih tema... :laugh: :laugh: :a050: :a084: :a084: Evo ponovno je procitah i umirem od smijeha!!! Nadam se da ce i Ilke, jednoga dana kad skuzi ''u sto se uvalj'o'' i ''sa kakvim vragovima tikve sadi'' nasmijati do suza. Ova konzervacija je bolja od Doktorove i Botine spike sa Makedonkama u Zuzemberku... Jedan u kope, drugi u špade... Ili za vas koji ne znate tresetu - jedan cika dok drugi caka. :osmeh: :a050: :a050: :a080: :a084: :a084:
A stvar je i vise nego jasna...
Tip ima TL-a, kompletnog, samo bez gleve, iako i glavu ima samo ju nema. Ali je tu - nema frke. Zavrzlama je nastala kad je tip skinuo dva ventila kroz karburator neke cudne marke koji, kao sto rece Serz, izbacuje gorivo jer nece da mu gori gorivo u njegovoj sobi. Valjda Karbosolexio Fergazović ne pusi, pa mu smeta dim. Nije bitno. Svakome svoj gust. Neki razvodnici ne vole dok im drndaju platine.
I onda... Kad je taj, doticni, goreimenovani uvidio da je uslijed demontaze ventila, komada dva (slovima: d.v.a.) preko samostelajucih vimbrona na gvercni bez da se skidaju špelvrcne abrihtera paljenja, tek je onda, kad je vidio da je dosta pojeden frtelkant na navoju zvenderlaufa, onoga gornjeg kod gumice za zvirhovanje, ne onog doljnjeg koji lezi na kantenšucprofilu sajle dugog svjetla odlucio da skine glavu. Ali ono, ful da ju skine - sve sa brtvom i nosacem onoga limića na koji se kaci feder poluge mjenjaca.
I zato je auto kompletan iako nije, ali je jer je sve tu. Doduse ne gdje je dijelovima mjesto, ali su tu. Kompletno. Samo bez glave,koja je isto tu.
I sad, kad je taj kompletni TL bez glave i koji je u super stanju, ali nije cijeli jer je kompletan, smao bez glave koja je tu, i dalje u nevoznom stenju jer baca gorivo kroz karburator dok vergla iako je karburator uredno u kutiji udaljenoj 2 metra od auta sa svim onim dijelovima koji tog TL-a cine kompletnim iako mu fali glava. Valjda kad klip dode gore, do vrha, ona glava, ako nisam spomenuo da je skinuta, iako je tu, sada ne moze zadrzati svu tu silnu kompresiju, jer je nama, svaćate, iako je ona - tu... Negdje. Nije sad da ju nema. I zato baci gorivo kroz karburator. Ali ne prema dolje - nego bas prema gore. Suprotno kazaljci gravitacije na zidu. Sto samo znaci da je karburator ispravan, ali da oni spomenuti ventili, komada dva (slovima. d.v.a.) nisu ispravni. Ili su im otisli lezajevi ili je poluga alnasera napravila preduboki rez prilikom paljenja svih tih godina do sada. Uglavnom, to ce se dodatno ustanoviti kad se ventil rastavi do kraja.
Vjerojatno vam nije jasno sve ovo jer niste odmah shvatili da je tip Bajker i to ono sa Velikim B, bas praaaavo bajker. I zato bi on taj motor mijenjao za isti samo ispravan da ili stavi taj novi ispravan motor u mjesto svog kompletnog motora koji nema glavu, ali je ima tu negdje, pa da ima i motor i motor, ili da sve ono ostalo oko motora, zajedno sa tim motorom koji je kompletan i ispravan samo mu fali glava iako je tu negdje, lijepo proda i kupi si motor. Jer je Bajker. Sa Velikim B.
E sad... Pumutnju uvodi cinjenica da on motor koji kopletan, samo mu fali glava, iako je tu od 850 kubika prodaje za motor od 125 kubika pa nadalje ili mijenja TL-a za 150 đinđi da si kupi motor. Pravi, ne onaj kompletni bez glave okojem stalno govorim.
I to je to... Poanta je samo da se zna koji motor se nudi za koji motor da bi bajker bio Bajker, i to sa Velikim B i koja kubikaza motora se mijenja za koju kubikazu motora koji se trazi i/ili mijenja za istu samo za nadoplatu. Naravno da bi bilo pozeljno da se kubikaza koja se DOBIVA bude kompletna, odnosno da ta kubikaza ima poklopac koji se zove glava da bi ta kubikaza bila kompletna i da ne curi kad se motor okrene.
Iako bi ja sve to jos jednom sve dobro rastavio i pogledao je li uopce potrebno rastavljati ventile prije nego se vidi jesu li citavi pinjoli na tubi mimo kolpe koja bloka na višin đirima. Ako bloka - jušto neka stavi mići kus pjombina da zadrzi fuoko. Ili neka samo skama doli čilindar i pomola za tri kampa se doli do sinjala per konsolidare, e! Se to ako ne dela rabi ztumbat sa velim batićem na svoje misto.
Bez upotrebe fumze. I mora da dela, ćo. Jos da stavi vele pištone i mići timun ma ke bi to mišile bil na stradi, e!
P.S. Nadam se da se vlasnik ovoga topica nece ljutiti na ovaj moj literarni osvrt tekuce problematike jer je svaka slicnost sa stvarnim motorima i kompletnim TL-ima bez glave sasvim slucajna. Takoder, svi pinjoli, vimbroni i špelvrcne su izmisljeni i kao takvi ne podlezu materijalno-kazneno-moralnoj odgovornosti iako su izdani putem racunala i pravovaljani su bez žiga i potpisa i kao takvi ne predstavljaju pravovaljanu sliku vlasnika i korisnika ovoga foruma.
Hvala na paznji... :a025:
A ja sad odo' jos jednom na pocetak ove teme da vidim jesam li ja to dobro shvatio koji motor ide za koju kompletnu kubikazu sa ili bez papira. Jer ja sam Bajker... I koRIstim Old Spajs... :osmeh: :osmeh: :a050: :a050: :a050: :a084:
Momci stvarno ste neozbiljini ,a ti Frik pogotovu ,sad si ga stvarno preterao ,ovo ti je prvo upozorenje pred zamene glave za glavu .
A sad da se vratimo na temu.
Ilke prijatelju Bajkeru zainteresovala me je tvoja priča za tu tvoju bezglavu četvorku ali me takođe zanima i par detalja.Kad ste skidali glavu da li se možda sećaš kakve su bile zafekloznice , tj dal su bile vivajuće il zavivajuće , razlikuju se po tipovima motora koji su ugrađivani u TL-a (možeš da prepoznaš po prva tri broja na bloku,npr ako broj motora počinje na 063 onda su zavivajuće),Jer ako su bile zavivajuće onda moram da ih nosim na trnovanje ili će u suprotnom šuškati vibroni ,a to mi se ne isplati.
Pozdrav :mahanje:
Ima, tako, nekoliko stvari u životu koje čovek ako ne mora nikako, nikada i nigde ne bi trabalo da učini. Neke od njih su da recimo prebirajući po CD šopu kupi na sniženju cd sa recitovanom vogonskom poezijom i pusti ga glasno neposredno pre nego što otrči do WC-a teran hitnom velikom nuždom koja će potrajati bar 5 minuta. Druga takva stvar je ,na primer, ući u kavez sa krokodilima i pokušati utvrditi da li se zaista krokodila koji spava otvorenih usta sasvim bezbedno može golicati po jeziku. I među prvih 10 takvih stvari je Whitesnake-u kao novajlija na R4 Srbija forumu reći da potraži slike Renoa na internetu. Jadan auto je glavu već izgubio, a duša sada pripada Snejku.Citat:
Ilke kaže:
sawoodean broj -pocinje sa 050 :smile: :smile: pozzz ako ti jos nesto treba kazi
frik-ri imam motor za 150 evra i zato mi treba para a ako nisi zainteresovan nemoj da komentarises
LJUDIIIII RENO IMA GLAVU SAMO JE SKINUTA SVE IMA DA SE SKLOPI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :a0181: :a0181: :a0181: :a0181: :a0181: :a0181: :a0181: :a0181:
Da, da... to je još jedna od "onih stvari" - reći Friku da ne komentariše :a084: :a080: :a084: :a080:Citat:
Ilke kaže:
To su rekli i za Luja XIV. :whistling:Citat:
Ilke kaže: