Samo ti nabij rogove na Pucka, bolje ti njemu nego...A ako nije u originalu imao rogove, što će ti? Jedino, ako ti se toliko sviđaju, e, to je druga pesma. :a055:
Printable View
Samo ti nabij rogove na Pucka, bolje ti njemu nego...A ako nije u originalu imao rogove, što će ti? Jedino, ako ti se toliko sviđaju, e, to je druga pesma. :a055:
Reno 4 bez rogova kao slovo j bez tačke. :a049: :a049:
Dođe nekako ćelav. :dry:
To Djordje...
''Cvjetati'' dolazi od latinskog ''cvjetarius'' a poceo se koristiti u starome Rimu kad su legionarima pocela laaagano cjetati bojna kola. Tada se znalo reci: ''Aveee kolegius postovitis. Ja mislious onako po vulgaris kako ti kola cvjetarus i trebao bi da ih contegous sa nekim masnimius i bitumenizinius premazious da ti se gredious na sasijous ne rasturijous do vernis. Scio?!?!''
S tim da umjesto ovoga ''Scio'' ide i izraz ''Svataš??!?'' ako su legije bile u ovome dijelu Europe koji se slikovito zove Brdoviti balkan.
Ma tek je pocelo hrdati i raslojavati se malo. Zato bi to odmah zastitio da se ne siri, ili da se bar uspori sirenje dok ne ode na neki opsezniji zahvat.
A za rogove imas opciju ''search''... Vec smo o tome razgovarali i davali teorije. Jedino sto john Doe nije tada dao ovaj brilijantni komentar... :naughty: :naughty: :naughty:
Ljubavne rucke, dakle za odredjene akrobacije ispred auta :c062:Citat:
Djordje kaže:
"''Cvjetati'' dolazi od latinskog ''cvjetarius'' a poceo se koristiti u starome Rimu kad su legionarima pocela laaagano cjetati bojna kola. Tada se znalo reci: ''Aveee kolegius postovitis. Ja mislious onako po vulgaris kako ti kola cvjetarus i trebao bi da ih contegous sa nekim masnimius i bitumenizinius premazious da ti se gredious na sasijous ne rasturijous do vernis. Scio?!?!''
S tim da umjesto ovoga ''Scio'' ide i izraz ''Svataš??!?'' ako su legije bile u ovome dijelu Europe koji se slikovito zove Brdoviti balkan."
:smile: :osmeh: :laugh: :a050: :a049: :vidbudale:
:hocemojos: :hocemojos: :hocemojos: :hocemojos:
Kako ti samo zvekne na pamet?
Opa matori,došao red i na tebe da pazariš :too:
Da te dugo i srećno služi :a055: :a055: :a055: :naughty:
A za rogove:Kad sam kupio ovaj beli prvo šta sam uradio je da sam mu stavio rogove :kolce:
Ako Cetvorka nema rogova,isto ti je, kao da ima rucicu menjaca na podu.
Jaaaadaaan Pucko... :siroma: I ne zna sta mu se danas sprema... :siroma: Danas sam isao na posao Strumfićem (Clio) jer ce ga cura danas OPRATI!!! :vidiga: :vidiga: :vidiga:
Od novosti... Pucko je bez beda prosao tehnicki :a049: :a049: i nacvrljio sam mu proba tablice. Sad se svi cude u stilu KAKO RENO 4 MOZE IMATI PROBA TABLICE?!?!?! I svi se pitaju sta je novi?!?!? A ja im rekao da sam ga uveo direktno iz Francuske i da cekam da se rijesi carina. :a050: :a050: :a084: :a084: :vidiga: :vidiga: :vidbudale:
Nek' se cude... :a050: :a050: :a050: Nazalost nemam slika jer sam u taaaakvoj guzvi da je to milina. Uglavnom na put krecemo u nedjelju i u ponedjeljak ce imati prave table. :a049: :a049:
TO, Frik! A ja još čekam, da ima lakirer mesto za moju Caricu, reko u ponedeljak da ju dovezem. Pa, sad ako bude lepo vreme, idem ovu nedelju na Krk, pa se možemo gde sresti na neko :a055:, šta kažeš?
Ako se trefimo sa vremenom nije frka!!! Posalji na PM poruku kad budes isao pa se lako dogovorimo. :a025: :mahanje: