Ja dolazim sigurno i ručaću, samo da mi još dvoje potvrde da li idu sa mnom zbog ručka, to ću znati koliko sutra! :a049:
Printable View
Ja dolazim sigurno i ručaću, samo da mi još dvoje potvrde da li idu sa mnom zbog ručka, to ću znati koliko sutra! :a049:
Evo se prijavljujem ako ti je ZR usput,pa sacekam gde kazes i pravac Omoljica.Ni ja nisam za rucak. .BIG POZDRAV a za organizatore SVAKA CAST na trudu:Citat:
LaQuatrelle kaže:
Ipak dolazimo samo Ja i Crvena Furija! :a049: :a049: :a049:
Kako malopre saznadoh da rastoran radi od 12, mislim da bi najbolje bilo okupiti se u 11h :smile:
:uredu: :uredu: :uredu:
Valjda im kuvarice dođu ranije? Ali ako su planirane neke aktivnosti u Omoljici do jedno 15h onda no problem. :osmeh: :osmeh:
Zoki ma rucak ce poceti u pola 1 ili u jedan, to je definitivno malopre potvrdjeno, nece da bude cekanja :smile:
Opet no problem :a049: :a049:
Ako treba da ubijemo vreme tu je dunav na 6-7 km u Ivanovu naravno ako ima ljubitelja prirode.
Znači preko ZR-a do Omoljice? Meni odgovara samo mi reci koliko je Omoljica udaljena od ZRa da znam kad treba krenuti iz NSa i tako to :smile:Citat:
Nada renoult 4 ever kaže:
Vlasnik Rendžera je u biti ljubitelj prirode...Prma tome Dunave, Dunave, tija vodo 'ladna... :kolce: :kolce: :kolce: