E da te samo tata vidi... :maul: :a122: :d018:
Printable View
E da te samo tata vidi... :maul: :a122: :d018:
eee eto sam kad je bio daewoo u stanju :c070:Citat:
sawoodean kaže:
hahaha 'bemti autorska prava :s25: sto je najgore takoce i kod nas za par meseci, samo cekam da ova nasa vlada donese i odredbu o porezu na you tube, pa da odem na pijac' da kupim sebi jedno fino kanapce...Citat:
katraš kaže:
ma bre covece, cale ga i snima, zar ne vidis koliko coveku drhte ruke, kad je shvatio kome je volan dao u ruke, al tad je vec bilo kasno. na srecu dobro se zavrsilo :vidbudale: :fijufiju: :a050:Citat:
doctor kaže:
:a080: :a080: :a080: :a084: :a084: :a084:
muzicka slagalica retosi 2.avi
muzicka slagalica retosi 3.avi
Jedan poen u TV Slagalici
:a084: :a084: :a084: :a084: :a084: :a084:
Svaki komentar je suvisan!!!
I onda kad ja kazem da su svi ti vozaci pokvareni, drski, bahati i zli - ljudi misle da sam paranoican... I onda kad ja kazem da ljudi koji voze takve apsolutli noujuz aute doslovce ne mare za druge sudionike u prometu - ja sam prekritican i ''uvijek ciljano vadim pojedince i navlacim vodu na svoj mlin''... I onda kad kazem da treba odrapiti porez na takve aute da ti pamet stane - onda sam ja netolerantan i ''ne shvacam da je to diskriminacija''. Kad ja kazem da... Ma kome ja govorim ista... :dry: :dry: :dry:
Ja bi samo takvima izvukao škljocu i čk-čk pa onda laganini pam! ... plink-link-link... pam! ... plink-plink-tlink... Ali da... Onda sam ja PTSP-ovac :dry: :a026: i za mene nema mjesta u ovome svijetu... Kao to se moglo na Divljem zapadu dok je svatko nosao gan...
A jel moze onda bar da se takvi uvaljaju u katran i perje... Ili je i to protiv nacela WWF-a, save panda, poor birds i slicno...
Da je to negdje na nasem brdovitom Balkanu - ne bi reagirao... Seljober koji je dosao do neke suske, recimo, zavrn'o 330 milja Eurona od prodaje babine kuce i terena na moru, pa 230 ulozio sa nekim pajdom u izgradnju stanova za prodaju, a sa ostatkom love si kupio Iksmena za 110 Milja Eurona.
Cek-cek... :a014: :a014: U racunici fali 10 milja... Ne, ne fali... :a024: :a024: Dign'o je kredu, kojih 20-30 milja da si moze kupiti auto :s25: :s25: :s25: i koje ljute pantalone od parsto Euroniksa iz kojih mu ispada dupe kad se nagne,ali nije frka... Ima se dlaka pa nek narod gleda kanjon Drine cupave... :a048:
Kao sto rekoh... Oklen god dosli ti moroni, u kojoj god drzavi bili - uvijek se ovako ponasaju - ja, ja i ja... I samo ja i ja... Pa samo ja i nitko vise... A tek onda na kraju ja pa svi ostali, ali ne ako sam ja tu.
Ufff... :dry: :dry: :dry:
Forklift moves a BMW that was parked in a construction zone
Zato ponekad pozelim da sam pimgvin... Pa da im kazem, onako velikog srca... ''Da, jesam!!! O'š ope'?... Š'aaaa jeee...? Mojne da ti... Đido 'vamo, ako imas sta za reci... Sta zevas... Š'a si rek'o?!? :maul: I ja mislim... Moronu jedan moronavi...''
Zato pimgvini imaju to cool odijelo i nemaju normalnu rukicu... To ih je priroda odmah takve stvorila, da budu gentlmani u fraku, elegantni... I da slucajno ne padnu u napast pokazati srednji prst moronu bezobraznom koji vozi grdosiju od tri tone i parkira se gdje stigne...
Penguin takes a risky path.mpg
Kad se neko rodi pod srecnom zvezdom...
Bivsi radio voditelj, koji je propao u zivotu i postao beskucnik, ponovo je dobio zivotnu sansu.
Naime posle ovog video, postao je trazena i poznata zvezda Amerike, sve medijske kuce su se otimale oko njega, cak je dobio poziv i od jednog NBA tima da bude njihov oficijalni spiker...
Samo bi na ovo dodao DOBAR GLAS SE DALEKO CUJE :s35: :s35: :s35:
Raw Video: Homeless Man's Voice Gets Natl Buzz
Ovo je glas, šta ameri znaju (yeb'o muziku, slušaj riječi):
zoka bosanac - pistolj i bosanac
:kolce: :hocemojos:
I jedna, emotivna, sa pratećim video spotom:
Zoka Bosanac - (Vrati se vrati) Kristina
:a045:
:a070: :new: :a080: :s35: :a036: :naughty:
Cerka i njena mama, od istog umetnika :osmeh:
Draga vremena analognih tehnika i izdavačkih kuća, makar nije bilo ovoliko ovakvog smeća.
:fijufiju:
Peće oko, kukujasebenonstopmatoriblento :s25: što ne stavi zaštitne naočare :s25: ...al' nema veze, levo oko vidi. I vidi ovo
[flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=BuTWC_hiryc&feature=fvst[/flash]