-
Re: Muzika u kolima
Hvala ti Mirko!Nazalost nemam daljinski, ali imam dugacku ruku, tako da nije mi tako tesko upravljati radio, ali to priznajem, da ponekad malo mi je neprijatno kad sedi neka devojka na desne strane, pa ja cackam tamo, mozes zamisliti kako to izgleda. :osmeh:
Pozdrav
-
Nemoj ti nam dva-tri zeca,kao "neprijatno" :a084:
Ozbiljno,malo mi je ružno ovako,ali ima svoje prednosti :a0301:
-
Da, ni meni ne svidja toliko, ali nikako nisam nasao taj konzol. :a045:
Puno pozdrava
-
dobro je...ak imas dugu ruku ondak je i taman,jel?
-
Pa,da nije tako strasno, vazno je da imam muziku u kolima. :osmeh:
-
naravno... :a025: :osmeh:
-
ljudi, treba mi savet... hocu da si pazarim zvucnike, i ima nekoliko kombinacija u igri:
* kupiti dva para zvucnika za po 2000-2500 dinara po paru
* kupiti jedan par od 4000-5000 dinara
* kupiti jedan par od 4000-5000 dinara i zadrzati stare zvucnike i premestiti ih na drugo mesto (trenutno su u prednjim vratima)
* kupiti poluosovinu (lupa k'o blesava) i cekati sledeci priliv love za zvucnike
trenutno problem je sto sadasnji zvucnici nemaju mnogo basa, iako je na plejeru pojacan na 6 (od 7, cini mi se)... posto se inace bavim zvukom i malko audio tehnikom, znam da je sto veca povrsina zvucnika, to bolje, al' je ovde to malo drugacija situacija kad se gledaju zvucnici od 2500 i 5000 dinara, na primer...
-
Bolje će ti se čuti bas ako smanjiš buku polu-osovina :osmeh: Kakva mjuza,sređuj polu-osovine :a080: Joco,jel možeš da slikaš onaj "tvoj" patent tj. konzolu za radio od lima da mogu da je naručim kod limara :a014:
-
-
Samo gledaj da tapacirung kad budeš vraćao zategneš kako treba da se ne bi tresao i izgubio zvuk... :mahanje: