E pa ovog crnog tesko da ces videti ???
Printable View
E pa ovog crnog tesko da ces videti ???
Jer je Stealth? :whistling:
Ko kaze da samo Fancy burzujska kola maminih i tatinih sinova i politicara imaju 4 cifre..... R4 sa 4 cifre :)
http://img246.imageshack.us/img246/2...2009659.th.jpg
Jao video sam ovoga kralja, kod Visoke poslovne skole, bio sam fasciniran, malo zastao sa drugom u nadi da ce se pojaviti, ovo mi je jedna od najvecih zelja, ne znas ko je i sta je, ali zezati se sa njim ne bi trebalo :too:
Jeste i ja sam slikao ovo iza poslovne...znaci odusevio me vrhunski :)
R.I.P :a045: :a045: :a045: :a045: :a045: :a045:Citat:
katraš kaže:
:a0266: Ne tuguj njegov ventilator ce se vrteti u belom, a razvodnik mozda u plavom (mozda u belom), ai na tvom belom ima stealth-a :too:Citat:
Pasha kaže:
Šta, nema ga više? Valjda ga niste dali u otpad? Pa da jadnika seku, reže, stiskaju u neku kockicu za reciklažu? :a045:
A baš smo juče, na provodu rođendana kod prijatelja, raspravljali, koliko smo mi to današnjih oldtajmera davali ( :vidbudale:) na otpad. Danas takvih auta nema, a nama tada mladost radila u kontra, znači u novije i bolje. Evo nekih kojih smo imali, a danas bi prste lizali, da ih nađemo: Fiat 1300, buba 1969 godište, DKW 3=6, Audi 90L, mini 1969 godište, Lancia Flavia 1953 godište, Renault California, Renault Dauphine...i još toga. E, jesmo bili idioti. Na kubik, sa današnjom pameti. Zato, pamet u ruke. Nemojte bacati staro. Za tridesetak godina bit će to sve rariteti.
Steta sto nas nece biti za 30 god.
To dodje kao ono zivotno osiguranje ,ako sada pocnem da uplacujem za 30 god cu imati 20-30-50 hiljada eura.
Jedini problem sto mi sada 200 eura znaci mnogo vise nego 100 puta vise za 30 god.
Ili sto bi rekle nase kolege Beogradjani koliko puta moze sada covek da se ispomogne kod plavog mosta za 200 eura.
Za 30 god sumnjam da ce bito dosta i 20 000e.
Bas sam pesimista kada razmisljam o buducnosti :a024: :a024: :a024:
Morao sam da ga rasturim,a zasto ne pitaj komplikovano je :a045: :a045: :a045:Citat:
katraš kaže: