Re: CARICA se raduje, da o vlasniku i ne govorimo...
@ autić: :a0181: :a0181: :a0181:
@ kućica kojoj fale šljive, ali zato ima cvijeća kol'ko 'oćeš: :a0181: :a0181: :a0181:
@ matori zajebant koji ipak ozbiljno smišlja li smišlja: :a0181: :a0181: :a0181:
@ kamp u žici gde će posle da dovodi podalpijce da im pokaže gde i kod koga je on to išao i od koga je on to dobio džudžubanu, to odvratno, smrdljivo piće koje neženje tera u mrak, ovaj, u brak: :a0181: :a0181: :a0181:
četvorka izgleda super :)
oko slobodna mjesta, oču da vam kažem posle, a sada se nješto menim s jednu djevojku i nadam se da bičemo 3, neznam kako da stavim stražnje dječje sjedalo :osmeh:
nije moje djete :smile:
Jao pa pobiću vas, kako ne znate pa ljudi EU pa imate sve, pa nemojte ja da dolazima da vas učim.... :a122: :d018: :a084: :whistling:
Imate sigurno u garaži one španer trake za vezivanje tereta po krovu, sa dve takve prićvrsti sedište za naslon zadnjeg u rendži... :a055:
Javi ako ti nije jasno na šta mislim da ti slikam... :maul:
Tu je malo oranžina zabrlj'o, a još koji. Kao prvo: dete nije rođeno u mom dvorištu i ne zanima me kako ćete ga vezati i voditi kud ste to hteli da ga vozite, ali samo jedno: deca NE IDU u frenčkonekšvizit i Miha, nemoj da zaserješ kej. 'ko će bre da vodi računa o deci? Zar nismo sami dovoljno blente koji trebaju 24 satnu pažnju? Nemoj Miha sa nekim bedastoćama...nema dece. Mi smo deca koja idu. Jel' jasno?
Citat:
Neb_Mes_Ur_Mau kaže:
Jao pa pobiću vas, kako ne znate pa ljudi EU pa imate sve, pa nemojte ja da dolazima da vas učim.... :a122: :d018: :a084: :whistling:
Imate sigurno u garaži one španer trake za vezivanje tereta po krovu, sa dve takve prićvrsti sedište za naslon zadnjeg u rendži... :a055:
Javi ako ti nije jasno na šta mislim da ti slikam... :maul:
daj sliku da vidim, kako če to izgledati :smile:
Citat:
katraš kaže:
Tu je malo oranžina zabrlj'o, a još koji. Kao prvo: dete nije rođeno u mom dvorištu i ne zanima me kako ćete ga vezati i voditi kud ste to hteli da ga vozite, ali samo jedno: deca NE IDU u frenčkonekšvizit i Miha, nemoj da zaserješ kej. 'ko će bre da vodi računa o deci? Zar nismo sami dovoljno blente koji trebaju 24 satnu pažnju? Nemoj Miha sa nekim bedastoćama...nema dece. Mi smo deca koja idu. Jel' jasno?
Deca..... :a014: :a014: :a014:
Ma da kad omatoriš kao neki........ :vidiga: :vidiga: :vidiga: :vidiga:
onda skroz podetinjiš....... :a010: :a010: :a010: :a010: :a010:
RENOPEL dolazi u ŽMBK 1001% :a049: :a049: :a049: :a049: