:a080:
http://www.hardocp.com/news/2010/09/..._see_video_day
Printable View
Drugar i ja kad smo isli na aprilsko okupljanje u BG 2010.
Ispred Attila furnja u njegovom R2D2, a iza Vule ne daa Lastinom busu da nas napadne :a080: :a084:
RENAULT 21 TSE cruise Serbian highways part1
most preko beske koji smo trebali da predjemo do 9:30 zbog radova
RENAULT 21 TSE most kod Beske underconstruction part2
potpuno sam zaboravio na ove video snimke :fijufiju:
Evo!!! :a080: :a080: :a080: Neka mi samo jos jednom netko kaze kako snijeg nije zabavan!!! Potrebno je samo malo snijega, jedan opiceni tip i zabavi nema kraja!!! :a080: :a080: :a050: :a084: :a084: Tip je nevjerojatan!!! :a0181: :a0181: :a0181:
http://webcafe.net.hr/forwarduse/vid...01012120003503
:a084: :a084: :a084: :a025: :a0181: :a0181:
Joj nemogu da vjerujem koji je lik car. A ovi prolaznici ko mravi se sudaraju i zbunjeno idu tamo vamo :a036: :a080: :a080: :a080:
Vule vukuše a se skva, se skva ? (pisano - čitaj kako se piše, piši kako čitaj - Vuk).Citat:
doctor kaže:
A što ovde piše na francuskom, ama ništa ne razumem, samo vidim dva tipa odevena u pandursko odelo :a084:
, a nikakvi video......daj Doctore, znam da si malo umoran, ali kako ovaj link da se nađje ovde :fijufiju:
U medjuvremenu u Koreji....
2010 Korea RC Street Drift Challenge[a EditB]
Ocu i ja jednog dana ovako :a055:
Ako ces drift - meni je ovo puno bolje... :osmeh:
Subaru Rally CAT
WRC Cat
A ovo su nasi straaaaasni Rijecani na snijegu... :a084: :a084: :a084:
Ipak ga je zapadalo... Punih 2... 3 centimetara... Nanosi dostizu i po 3,5 cm. Sto se tice uzbrdice... To ne da je uspon - nego kad loptu stavis - moras ju sutnuti kao DraganStojkovicPixi da se uspije zakotrljati. Eto tolicna je uzbrdica. :a050: :a050: Jooooj joj joj... Sta mi ne daju drzavu pa da ja malo sredim poreze...
Recimo: Porez na budale
Pa onda: Porez na budale sa budalastim autima
Pa onda: Porez na budale sa budalastim autima koji i dalje voze budalaste aute iako su platili i Porez na budale i Porez na budale sa budalastim autima
Kako sam foraaaa... Brrrrm-brrrrm... Uf sto bi mu skrivio cijev od skele prvo na autu pa kad izade ju izravnao po njegovim ledima. :maul: :maul: :maul:
Terenac xvid
Maaaajku :a122: :d018: im da im majku... Imaju para za fensi-šmensi tablice u fazonu ''RI- rodendan moga maltezera - inicijali mog maltezera'' a nemaju za zimske gume.
Imaju para za tubu suba - nemaju za zimske gume... Imaju para za fensi-šmensi mirisne borice od vjerovali ili ne :a080: :a080: 10 Eura :a080: - nemaju za zimske gume. Imaju para za fensi-šmensi cipelice i traperice i ostale krpice koje ne kostaju ispod 150 Euronixa... Nema frke... Cuga, koktelcici... Kisobrancici... A po cesti klizu sa ljetnim gumama... :maul: :maul:
Jaaaooo sto bi ja to luuuup'oooo... A ne dao plakat'!!!