Ovo skroz naprijed ja pravim sledece ljeto, ako bude zdravlja i sitno, samo nece biti ovako spusten nego sve stock, osim felni, ali naravno sa 3 rupe :mahanje:
Printable View
Ovo skroz naprijed ja pravim sledece ljeto, ako bude zdravlja i sitno, samo nece biti ovako spusten nego sve stock, osim felni, ali naravno sa 3 rupe :mahanje:
Prva asocijacija - MORŽ!!!!! :a050: :a050: :a050: I opet... zakon fotka! :a025: :a0181:
Na jednom forumu ga nazvase brko :osmeh: Snimao sam i video kada je ovo nastalo, dobro ne sve ali dobar dio... probio sam se kroz nanos koji naprave grtalice kad ciste magistralu :kuler:
Meni liči na onog našeg Bedanca iz Kekca, al' ne znam dal' znate tu našu bajku. Nema veze, nego - CRNA Četvorka! Nikad video, a mogu ti reči samo :a0181:
Nije bilo serijskih crnih cetvorki, iz mnogo razloga ako smijem dodati :kuler: Ovo je prethodni vlasnik ofarbao u crno a ja cu kad bude farbao u neku drugu boju, mozda njenu originalnu ozon plavu ili onu goridni plavu :smile:
Ako več, onda Gordini plavu. Al crna je stvarno neviđena. :kuler:
A ovo nisi video hehehe
http://forum.renault4serbia.com/inde...a=view;id=1318
A ti si Pasho cudna biljka... Iz jos cudnije saksije... :fijufiju: :fijufiju: Pa kako da ga VIDI ako je STEALTH... :a0103: :a070: ??? ??? Mislim... Tsja...Citat:
Pasha kaže:
:osmeh: :osmeh: :a050: :a050: :a050:
Sad ga vidih i vidim da su fotke sa nekog druženja. Nadam se, da do godine vidim ova čuda u živo. Ako opet ne ofarbate u nešto drugo :osmeh: Al nema veze boja - Ćetvorka je zakon, makar bila bez boje, goli lim (hmmmm :whistling:)