:a0181: :a0181: :a0181: :a0181: :a0181: :a0181:
Printable View
:a0181: :a0181: :a0181: :a0181: :a0181: :a0181:
nema sta covek je majstor ali ipak ne moze da se poredi sa colinom,loeb-om,solbergom itd.
BUaaaahahahaha-ha-ha-ha-haaaa!!! :a050: :a050: :a050: :a080: :a084: :a084: :a084:
Ovo je zakon!!! Tako se to radi!!! :a0181: :a0181: :a0181: Inace, za sve ljubitelje Beni Hilla... :a050: :a050:
Soccer Moms Gone Bad
Ovo je fantastican video, objasnila je :a0181:
Nego meni je ovaj omiljeni, da sma vlasnik BMWa koristio bih ga za reklamu, ipak je ovo prav put, a Ameri imaju 5.7l :a0103: al m3 je m3, masterpiece :a0181:
BMW M3 vs. police (Camaro)
E, zaboravio si ti meni zašto je Kajn ubio Abela, jel :s25: Zbog starih fori :naughty: Ovo je već viđeno odavno, ako nije koji maltretator izbirsao il' možda moj naslednik kad se onomad igro' spejsvariora na mom kompjuteru, tatu da mu žebem :a080:Citat:
frik-ri kaže:
A ono žensko biće u ludilu pošto je dobila mesečnu periodu za muški ribolov, a ona trudna, pa sad...Doctoreeeeee, jel to mogućeeeeeeee - deder pitaj onog svog morskog druga :too: :too: :too: :a055: :a055: od krastavca, 'leba ti :zloca:
AAAAAAAAAAAA!!!!!! :s25: :s25: :s25: :s25: :s25: JOOOOJJJJJ!!!!! :s25: :s25: :fijufiju: :fijufiju:
Joj sto mrzim ove americke spike - pa to jemilina. Oni i njihove spike tipa:''fifti fajv - stej alajv'' ili drugim rijecima ''Vozi 55 milja odnosno zrno manje od 90 km/h i sve ce biti u redu''. :smajli/koji/povraca/zelenu/bljuvotinu/8/metara/daleko/i/sve/sprica/onaokolo:
Mislim... Meni su americki muscle (i jos neki, ne svi) auti mrrrak i njihova koncepcija robusnosti i svega. S druge strane mi se gadi njihova konfekcija i licemjerje. Napravili su onoga AMC Pacera a izruguju se Yugu. I svima ostalima. Japancima pogotovo. A 80% terenaca americke vojske su Toyote. Osim onih tenkova koji se voze po Kandaharu i Kabulu i odazivaju se na ime Humvee. Koliko je to licemjerna nacija pokazuju i natpisi po takvim vozilima u ratnoj zoni:''Mi smo Ameri i maknite nam se sa puta. Ako se ne maknete i ako se priblizite na manje od 10 metara upucat cemo vas i pregaziti bez beda. Prezivjele cemo ponovno pregaziti i po potrebi ponovno upucati.''
Cemu sve ovo...? :fijufiju: Pa ovo je uvod uono sto zelim reci koliko mi se ti debilosi gade. Kao ''haj spid prsjut'' Uuuu-hu-huuu :c070: big dil. Ja vozim dostavu 130 km/h po zavojitoj cesti. A oni drze spiku kao: ''Veri denđerus manuvr at TRIPL diđit spid!!!'' Uuuu-hu-huuuu. :c070:
Kao prvo taj Beni nema ''tuhandrt forti hors pauvr'' niti nema ''superčarđed enđin''. Niti je to ''Juropian rejs kar''. To su samo Ameri u svome svijetu.
Kao drugo, onaj smotani policajac koji ima spiku ''hi had a diferent čip on d enđin that provajd mač mor hors pauvr dan general pablik emđin du'' nego je to samo M3. I to stari. Zamisli da ih opere nova pila M3 sa preko 340KS... :naughty: :naughty: I onda se cude sto ih, kao ne mogu stici. Uuuuu-hu-huuuu... :c070:
Kao trece, ona spika da mu je prodao mošu (foru, fazon, kako hocete :osmeh: ) kao Dragan Stojkovic Pixi sa ramenom i onda je ''d ofisr riakt instiktli'' :opet onaj smajli koji bljuje i baca peglu: Ono... Buuu-buuu-kmeee-kmeee kao malo dijete - on je mene cimnuo i ja sam zabio, pardon, čvrknuo moga Kamara i to je bilo gejm over. I jos me je zamalo tresnuo kolega - zamislite da smo se takli pri 62km/h... Uuuuuhu-hu-huuu :c070: big dil.
Ono sto zelim reci je taj njihov mentalitet i spika ''Vi ar d nambr van - svi ste vi ostali manje vazni!!!'' Mi smo policija i morate nam stati.
Mislim da bi im John Doe ocitao lekciju samo takvu da ga ganjaju sa tamo nekim prsjut... :vidiga: :vidiga: :vidiga:
Ali unatoc svemu... Ja bi rado po jednog Chargera, Challengera, GT Shelbija, Baracudu, GTO-a, i Plymouth GTX-a iz '71. Nekako mi lici na starog Renaulta 17. :vidbudale: I onda jos Mercuria iz '50, '51. i to bi bilo to, otprilike. Nista sad nesto megalomanski i gramzivo. :whistling: :whistling:
Nisam ni znao da je 2CV bio u izvedbi 4x4 tačnije sa dva motora, jedan napred jedan nazad :smile:
Citroen 2CV Sahara - CZ
Dada, bio je bio, samo što je Sinparu gledao u auspuh :a050:
A da je bio koristan, to baš i nije, jerbo si mog'o prtljag da stavljaš na kolena il' na krov, al' mu je krov bio :a036: a sama zasnova oko dva motora bila je više nego uzbudljiva priča vožnje, ako su oba motora radila :a080:
Tako da kao raritet jest' fin autić. I ništa drugo. Upotrebivo jedino da Gavrilo tera to Deliblatskom :a036: i ništa drugo :s35:
Trunk Monkey :naughty:
Par ideja kao što je alarmni sistem i ostalo :maul:
Trunk Monkey Compilation
Ovog majmuna moramo pod hitno da nabavimo za Francuskinžuaventčur :too: