Freestyler najluđa verzija gdje kinez pjeva na poljskom jeziku :a084: :a084: :a084:
fristajlo idol
:a080: :a080: :a080: :a080: :a080:
Printable View
Freestyler najluđa verzija gdje kinez pjeva na poljskom jeziku :a084: :a084: :a084:
fristajlo idol
:a080: :a080: :a080: :a080: :a080:
Ponižavajuće do jednog automobila, koji je ipak bio nešto u našim područjima. A kad su Engleski snobovi toliko pametni i uzvišeni, neka napišu i testiraju njihov =beni Triuph TR serije, Wolseley-a, Borgwarda, Forda Angliu, Jaguara E type i tako dalje. Sve sami krševi, gori od YUGA! Dole Englezi sa takvim pristupom. Dobro što sam odmah prodao onaj Rover TC:a036:Citat:
Sloba R18TLS kaže:
Dobro oni imaju takav smisao za humor, poznato je da su sami sebe ismejavali odlazeci na mesto Rover fabrike gde su kinezi ostavili samo livadu :a084:
Ma u pravu si Katras,ali meni je taj "nas" yugo toliko odvratan da nemam reci. Kad smo se vec uhvatili za autoindustriju kud neostavismo tristaca i naseg ficu da nas bog vidi. Sve onaki zastareli i smesni bili su zakon za ovu spodobu od yuga.
Kako supruga cestita muzu rodjendan preko radija.
Ljubavnica, radio Antena Zagreb
E, da, to je bilo mislim prošle godine ako se ne varam, al' sam čuo od prijatelja iz Zagreba, da je zbog toga emitiranja bilo dosta pi... i da se je par, kako kažu i rastao. Nama smešno, al' da se nekome od nas to desi :s25:
Al je ispala do kohones, ne mogu vjerovat kak je pal, a da ni ni znal kaj ga je spičilo...
Pa, Lulek sa radia Antena je poznat po tome, da nađe i iglu u senu, pa ondak se ovako malo našali. Samo što je ponekad ta šala skuuuuuuuupa :s25: :d018: :maul: A za nas je ispalo :a080: dobro!
Okupljanje Renault kluba Srbija 29.05.2010.
Beograd-Divcibare
Renault Master 2010 Rally deo 1
Nije loše, ali manje ih je nego 11.aprila za okupljanje R4 :vidiga: , zar ne? Ili ja mislim samo tako :a080:
Ima ih otprilike 10-12, a mi smo bili 30-tak :too: