JBL definitivno ima nesto sto mi se ba svidja, Magnat nisam cuo :smile:
Printable View
JBL definitivno ima nesto sto mi se ba svidja, Magnat nisam cuo :smile:
Ja mislim da si previse pristrasan JBL, realno sve ove nabrojane marke imaju hoby serije i profi kada gledas profi serije ja mislim da svi i maju extra odradjene komponente sto zvucnike sto pogonske jedinice samo je stvar koliko ce se ko otvoriti za pare.. :a048:
Bogi, a varijanta Pioneer-Magnat ili Jbl- Magnat, po serijama? Trenutno u Pežo-u imam TS-A 1711 i 1311 i zadovoljan sam. Jedini problem je što mi oplata prednjih vrata vibrira čim je malo jači bas ali sam nabavio neki materijal da probam da ih dampiram. Valjda će uspeti.
Dobri su bre i ti Magnati supervizori i ti JBLovi i KENWOODovi, samo sto meni trebaju neki manje skupi i jaci od 10W ha.Ja bih woleo da imam TANOYE, ali...http://img.photobucket.com/albums/v2...bubblegum1.gif
To znaci da ode par nas na Bubanj potok da se organizujemo i ima da spustimo cenu Joca i ja :a084: :lazy:
Pa koliko sam video Magnat 13" koštaju oko 2600 din a 16" ili 17" ok 2800 din. E sad koja serija nisam zapamtio. Verovatno je neka "prizemnija".
Pa covece uzmi vece, lepse se cuje, a samo je 200din razlike... :too:
Narode ja mislim da ipak treba da se kupuju zvucnici na pijacama ili kod onih sto imaju tu polovnu robu. Ja sam bio na bubnju prosle subote i nasao sam neke trosistemce magnatove 150w i kupio ihza 30e a prodao sam ih za 50e tako da mogu da vam kazem da se moze naci za neke normalne pare dobar polovan zvucnik. Taj decko jeimao pioneer-e za 70e trosistemce od 350w i 60e trosistemci od 300w ali extra stanje i poliuretan membrane sive metalik i gumirana vesanja. Ako nekoga intersuje neka muzika da postavim ponudu sta imam na lageru za prodaju pa ko hoce neka me kontaktira da se dogovorimo. ako je dozvoljeno to na forumu
Problem je jedino kako to probati tamo, osim unimerom da li je izgoreo...
Ako ima Ei Nis neke posalji pp :smile:
Pa to se proba na licu mesta , decko je imao sve kablove izvuene na haubi za mp3 pleyere i za zvucnike.