Ma, doći će ljudi sledeći put, hajde da ne budemo na kraj srca. Pa nije vojna vežba da je obavezno.
A ona čika Rašina provala je jedna od boljih anegdota koje sam čuo. mogli bismo da pokrenemo temu sa provalama u vezi Četvorke
Printable View
Ma, doći će ljudi sledeći put, hajde da ne budemo na kraj srca. Pa nije vojna vežba da je obavezno.
A ona čika Rašina provala je jedna od boljih anegdota koje sam čuo. mogli bismo da pokrenemo temu sa provalama u vezi Četvorke
Mislim da ce oni ljudi sto su dolazili u kupovinu u Rodic vise rasiriti pricu od tih sto su pozvani.
Sta ce samo da kazu za onoliku skripu guma i jedno veliko DUM pored toga,samo mogu da predpostavim. Uostalom cuce se, polako tek smo postali clanovi i iiiiiiiiiidemo sa novim okupljanjima. Navalite!A ona voznja je bila za prvi put, fenomenalna,malo neozbiljna,ali sta ces, mladost-ludost.http://img.photobucket.com/albums/v2.../goodnews1.gif
A kad je došlo Rodić obezbeđenje? :a084:
U žaru najveće borbe i škripe guma, dolazi lik i već kontamo da će da nas tera, kad ono... Lik vozi četvorku i zainteresovala ga gomila četvorki na jednom mestu. :laugh:
pa Vule daj bre vise info, gde nabaviti kackete , gde nalepnice posto vidim da ste lepili....Citat:
Renault 4 kaže:
Pa nema više kačketa. Bilo ih je 30 i jedno 27-28 je podeljeno/prodato. Jedan ja moram dobiti da dam ljudima koji su se učlanili. Jedino da se štampa još. Ali pošto je Paša rekao da ima u Beogradu za 1,2 evra, onda ćemo da čekamo te. Svako ko je bio na okupljanju je dobio bar jedan, ako ne i više. Na nesreću, desilo se to što se desilo da članu nisam imao da dam, ali valjda će se rešiti.
A nalepnice nisu baš nešto, zato je i bilo priče o tome i treba da se dogovorimo oko toga šta će se nalaziti na njima pa da odštampamo.
Jedino ima ćlanskih kartica koliko hoćeš. :osmeh:
pa ok, onda cemo tako da odradimo u Bg, za jeftinije i eto...mozemo da postavimo na forum i kada se ljudi prijave, mi sacekamo prijave na neki odredjeni broj, i napravimo i podelimo...(pricam za kackete koje ce ljudi naknadno kupovati)
Hvala za vizitke,koja lova?Citat:
NebojsaR4 kaže:
molim!? :a0103:Citat:
Joca kaže:
Citaj PP
Ljudi aj ovih dana da se u nekoj kafanici nadjemo da se dogovorimo oko svega uzivo, ne ide ovako... Da skupimo Vuletu za gorivo da dodje (sta nas 10 po 100din)i da se dogovorimo sto vise mozemo.