Re: Renault 4 TL 850 1978 Special Zamena za ROTOR od 125 pa gore
Ilke najjednostavnije bi bilo da napises
1. Ja se zovem ........ (umesto tacaka upises svoje ime)
2. Iz ...........(mesto odakle si)
3. Ljubitelj sam R4 ali igrom slucaja imam jedan sa neispravnim motorom,
mehanicar sam ali ne mogu da otklonim kvar na motoru.
(da su u pitanju samo ta dva ventila ti bi taj kvar otklonio odavno pa bi menjao ispravan i kompletan R4)
4. R4 sa neispravnim motorom menjam za motocikl od 125 cmm navise.
Ovde su ljudi pomalo osetljivi i sumnjicavi pa hoce malo i da za..bavaju
one za koje smatraju da pokusavaju da nesto muvaju i za to koriste sajt.
Vidim da si ti ozbiljan ali da se nisi snasao bas najbolje na ovom forumu
pa je doslo do nesporazuma ali eto sveopste zabave.
:too: :too: :too: :too:
Argonaut1 Hvala ti ti prijatelju ja sam nov na ovom sajtu pa i neznam bas da se znadjem ali ako nekome treba neka se javi :a048:
Ilke, jel' prodajes pola bloka od TL-a???
(seces ti-secem ja, svejedno ja samo placam pola motora).
Treba mi da nabudzim APN4. Hocu vece klipove da stavim, a
usput mozda iskoristim i neke delove od te polovine motora
za dodatne budzevine. Pozdrav
Moguc svaki dogovor, s moje strane.
Sloba R18TLS nemoj vredjati i omalovazavati Renault 4 inace prijavicu te Administr :s12:atoru !!!
Citat:
Ilke kaže:
Sloba R18TLS nemoj vredjati i omalovazavati Renault 4 inace prijavicu te Administr :s12:atoru !!!
Ako si mislio da ces takvim stavom da pokupis simpatije R4, mislim da si se malo prevario.
Ja sam bio ozbiljan, ako si zainteresovan da trgujes, javi.
APN ima vise nego dovoljno mesta za takav motor kao sto sam ja predvideo, cak sam razmisljao da ih postavim u V konfiguraciji i rotaciono hladjenje sa strane, ima da leti masina.
Sem toga kakav si ti to bajker i ljubitelj RENAULT-a 4 kad nisi znao da su klipovi od R4 najpogodniji za budzenje APN-a, jos ako je R4 Slovenac, pffff onda je to dobitna kombinacija.
Vidim ja da ti imas jos dosta da ucis o motorima da bi postao bajker.
Sem toga evo ti moja paklena masina pa vidi. Katras ce ti najbolje objasniti oko motora posto ja vidim da ti stvarno nemas pojma, slobodno ga pitaj sta ti nije jasno, nemoj da se stidis. :mahanje:
Jelte a da ne kakate vas obojica malo vise,j..o vas apen4 i ko ga izmisli.Ovaj prodaje R4 za frezu i motor a ovaj drugi hoce da nadomesti blok od naseg ljubimca na onu samohodnu kosacicu :c070:
:a0266: a mi svi bi VOLELI znati koji to MEHANIČAR prodaje, ups, menja Četvorku za Tomos 15 i slične budalaštine.
Da ne dugovlačim:
jel'se deco sećate onih za Dubai il' tamo negde?
A bilo ono: koka nema jaja il' kako to ide...a jaja puna korba :uredu: Tada, ne sada :uredu:
A ovaj Ilke, garant je blizanac nama svima dragom Djordju. Našoj maskoti od brona ulivenog, samo neće onaj Vojvoda da dade pare za to ulevanje :a058:
Il' je isti lik sa drugim imenom, pa oće da malo raspali pospani najbolji forum :a014:
Ajd', kontajte...u tišini kiše i to bez leševa za patologiju koji nema sad medicina, pa da se oženi :a036:
Ljudi ja vas upste nista nerazumem vi svi kao da ste pali sa kruske ali nema veze mene to ne pogadja prodacu ja njega a sto se tice mene ja sam Bajker a sto se tice mene nemoj te me prozivati po sajtu !
Pa koji imaš bajk, koji? I zašto nama pretiš da ćeš prodati Reno 4?
Serz ja nikome nepretim nego meni Reno ne sluzi a motor bi mi sluzio a inace imam MZ 150 Chopper ali hocu prodati Renoa jer mi stvarno netreba a nekome sigurno treba :osmeh: :osmeh: