Re: Sretan rodjendan! - Put u Francusku.
A evo i mene u ovoj temi... :mahanje:
Ivan Krstitelj i ja vec kontamo o toj ideji... :uredu: Ona fora sa drvenom kutijicom NIJE SALA I NIJE GLUPOST!!! Znam i garantiram da ta fora, iako to nije ''fora'' nego cista gola istaina - skupljejuci samo ''baksis'' koji se dijeli okolo, a pogotovo kad ti zamamna konobarica donese sedmu turu pica na kojoj je umjesto sedam uracunato osam piva (to nikako da skuzim - zasto ekipa mijenja cugu dok se pije...? ??? samo se ''mrse'' racuni, a bome i sadrzaj zeludca :osmeh: ) a ti bahato za racun od 42 NECEGA mangupski kazes, uz obavezni namig ;-) i ''Huuuuauuu juuu duiiiing :naughty: '' das sto NECEGA i kazes: ''Pe'set... U redu je... :kul: ''
Ja osobno imam desetak kasica-prasica i samo rokam: za kredu, za stambenu stednju, za kornjace, za macku, za pase, za registraciju, za trč-mrč... I ne biste vjerovali koliko se toga skupi na godisnjoj razini. :a0103:
Savjet br 2: Mi u ovoj do-sada-svinutoj-kao-kifla drzavi koja je sada postala Ripablik Banana
Zinedin Zidan 'Banana republic'.mpg
Topla preporuka je i ''Pantagana'' :s12:
imamo simpaticnu kovanicu od 5Kn. Ako si zadas za cilj da SVAKI, ALI SVAKI put kad ju dobijes stavis u kasicu prasicu, bez obzira na situaciju i ''bas mi fali pa cu ju dati'' na kraju mjeseca skupis NEVJEROJATNU KOLICINU NOVCA, KOJA TE, UZGRED BUDI RECENO, NE BACA U BED JER SAMO DESET TAKVIH KOVANICA DAJE 50 kN A TO JE VEC ''NEKA CIFRA'' ZA KOJU MOZES RECI:'' hMMM... :a014:PALO MI JE SA NEBA 50kN''
I da se vratim na temu da ne bude baljezganje gluposti - ja sam vec kontaktirao Renaultove dilere i zastupnike i ako nista drugo, dobio sam pozitivno iznenadenu facu u stilu:'' To nam nikada ne bi palo na pamet... Cetvorke do Pariza... Njih stotine na jednom kupu... :a014: :a070: ''
pa nek daju dva lezaja besplatno - dobio si dva lezaja besplatno. To nasim hrcima Frmi i Johnu koji imaju svoj brlog dijelova mozda sad zvuci smjesno, ali... Sta je đaba, nije za baciti... :kuler:
Ja se uistinu nadam da ce se skupiti neka ekipica sa, ruku na srce, pouzdanim autima (ovo ''pouzdano'' znaci ''uredno servisiran'' auto, a ne ''daj Boze srece da da izdrzi ovako dugi put'') i da cu ja biti dio te povorke. Meni je skup u Zuza Cityu bio famozan sa ''nekoliko'' Katri sa ''sarenim'' tablicama, a kamoli onaj parking pred Arenom sa nepreglednim Cetvorkinim haubama :a0181: :a034: Mislim da bi scena na 50-om rodendanu brojila debelo preko nekoliko stotina, pa cak i tisuca etvorki. Nesto kao ona scena kada na Trophyu tutnji nepregledno more cetvorki - sve jedna sarenija i drugacija od druge. :a080: :a080: :a0181:
ja sam ''pripreme'' vec poceo - necu mjenjati nijednu kuglu ni silen-blok. neka skripi - kad se napijem bar da znam koja je moja. :laugh: Ljulj-ljul... Tisina - nije moja... Ljulj-Ljulj... Tisina - nije moja... Ljulj-ljulj... IIIIAAAAAAA IIIAAAA - Evo Pucka!!! :vidbudale:
Ufffff... Dočerat katru do Pariza... Pa reci:'' A ovo t' je kuumeee... Phariiizzz...'' :kuler:
Evo, dokaz :a049: i Frik, velemajstor menjačnog kursa shvatio je, da kutijica uopšte nije šala :too:
O Parizu mi tu ozbiljno raspravljamo. O Novom Mestu samo ovo:
zvanično su je prestali raditi godine 1991 na traci, a posle su nastajali neki modeli koji su bili više manje za poznate kupce (ne osobe, nego salone koji prodaju autiće) i za druge vipovnjake i šalabajzere. Tu ide i ona byebye blesarija.
Znači, k'o što je zvanično počela R4 priča 1961 godine (a znamo, da su se pripremali za to mnogo prije) završava 1991. Odakle mi data's? Pa bre, od Lojza, starog mačora koji ipak nije pod šlemom, al' mu sive ćelije rade. Samo sam mu spomenuo to što pripremamo sa Botom, pa je skočio k'o lav na lavicu kad se tera. Skoro mi uleteo kroz mobilni, matori jedan...
A svi oni koji iz hobija volite da tražite dlaku u jajetu oko skoro svega: zašto vas nikada =bo ja sebe, ne vidim na nikakvim druženjima? Jel vas to datumski il' što to nešto =... :a058:
Skužajte, barba Katraš, nećemo više čitat' libre. :c062:
Ma tim bolje ako je tako. Jer ipak do Novog Mesta ima 1200-1300 km i dva noćenja manje nego do Pariza. Sa povratkom je to 2500 km i četiri do šest noćenja manje ('beš Pariz ako ga vidiš na tri sata) i sve zajedno znatno pristupačnije finansijski i vremenski, a poznato je da mi koji vozimo R4 plivamo u parama i sedimo kući dok novci rade za nas :fijufiju: Zapravo to bi bilo sjaaajno. Predlažem da odmah pojedinačno počnemo slati mejlove Revozu.
Ma sad si mi dig'o pritisak krvi u telu za 0,000005% u odnosu na ostalo, al' reci meni odakle tebi do NM tol'ka kilometraža? Iz Kičeva? Bio tamo u JNA 1971 i do LJ od tamo bilo je malko više od 1300 km. Preko Tetova (slavce05 !!!) naravno.
Do NM ima puno manje. Noćenja nisu problem, nikad bila i neče da budu, a ono sa: finansijski si me dregnuo u živac :d018:
Svako može od kuče da zaradi pare. Ja sam živa slika :a036: i prilika :a036: tome. A zašto bi se ondak tol'ko zezao, da mi nije sa parama lepo :a080:. One stvarno rade za mene :a049: ima gubitaka i do 30% al' to je život. Ako nekog zanima, rade volje ću mu to reći u SB, samo nek' dođe :too:
Mejlovi za Revoz? Pa pričekajmo do septembra, kad se šalabajzeri vrate i Boto ide u :a058: :maul: :a122: :d018: :new: :kolce: :a055: :too:
A kol'ko ja znam, svi sa Četvorkama plivamo u parama :a036:. Video ovog leta :lazy:
Citat:
katraš kaže:
Ma sad si mi dig'o pritisak krvi u telu za 0,000005% u odnosu na ostalo, al' reci meni odakle tebi do NM tol'ka kilometraža? Iz Kičeva? Bio tamo u JNA 1971 i do LJ od tamo bilo je malko više od 1300 km. Preko Tetova (slavce05 !!!) naravno.
Do NM ima puno manje. Noćenja nisu problem, nikad bila i neče da budu, a ono sa: finansijski si me dregnuo u živac :d018:
E, Barba Katraš nisu ni libre baš loše
Citat:
serz kaže:
Jer ipak do Novog Mesta ima 1200-1300 km i dva noćenja manje nego do Pariza. Sa povratkom je to 2500 km i četiri do šest noćenja manje ('beš Pariz ako ga vidiš na tri sata) i sve zajedno znatno pristupačnije finansijski i vremenski,
do Novog Mesta ima 1200-1300 km i dva noćenja manje nego do Pariza. Dakle od Novog Mesta do Pariza ima između 1210 i 1310 km (u zavisnosti od izbora puteva) i dva-tri dana vožnje. To sam mislio. Dakle ako ne skupi čovek 1500 evra nego 500 evra onda može doći do Novog Mesta iz SRB, HR, BiH, MK, H, šta ja znam i da tu bude proslava. Dakle Beograd-Novo Mesto oko 500 km, a Novo Mesto-Pariz 1250 km.
Jel' sad jasnije?
Je, je, jasno ko crna noč :d018: samo vi tražite izgovore i probleme, naviklo se moje telo na to do sada :a122:, vidim ja po euforizmu na početku kad se nešto dešava i ondak na kraju: nekolicina zagriženih zaljubljenika u Četvorku i ja :a036: Neka. Sve to se pamti :uredu:
A u septembru, točnije 10.9. imamo Boto i ja sastanak u Revozu oko tog slavlja. Bit će napisano šta i kako. I dobome, brzo u potražnju za izgovorima... :a010:
ako ču imati sredeno orange R4 idem sa vami :smile: ako ne, idem sa crveno :smile:
samo da idemo :a025:
Slušaj orangino, ne javljaš se ništa telefonom, šta je, pojela maca jezik? Ideš li u Slavonski Brod? Svejedno kojom Četvorkom :a055:
Ako si zaboravio Srpski:
posluš' oranžadka, kva je, nč se ne javljaš po telefonu, popapcala mucka jezička? A greš u Slavonski Brod, useen s k'tero Katr'o :a055:
ovaj vikend žal nemogu :a045:
ima otac rođen dan, tako da se vidjemo posli put :s35:
I? Katraš?
Šta je bilo na sastankuuu sa Revozistimaaa? :a036:
Govori, bre. :new: