@ Atilla
Radujem se što ćemo se ponovo videti. :a049: Da li ćeš uspeti i Silviju da nagovoriš da pođe? I dečicu, svakako... Voleo bi i njih da vidim... :osmeh:
A ti ćeš videti moj auto! Znaš već o čemu se radi :too: :too:
Printable View
@ Atilla
Radujem se što ćemo se ponovo videti. :a049: Da li ćeš uspeti i Silviju da nagovoriš da pođe? I dečicu, svakako... Voleo bi i njih da vidim... :osmeh:
A ti ćeš videti moj auto! Znaš već o čemu se radi :too: :too:
E, najzad posle burne rasprave i dogovora, evo konačne liste (iz mađarske):
3 komada R4 (limuzina, nijedan F4 ili F6)
Ukupno 5 odraslih i 4 dece.
Mi verovatno dolazimo drugom rutom nego ostali (preko Lendave), krećemo oko 3 ujutro da bi stigli posle 10 sati.
D O L A Z I M O !!!!!! :a055: :hocemojos:
KONAČNA LISTA
Kao prvo dajem na znanje, da je sada ovo zaključano za prijave (molim adminmoduse da to što pre naprave :a0181:)i lista učesnika na Trškim danima je sledeća:
DENIOB86 - SAWOODEAN+ONA+NEŠTO ZA MENE - DOCTOR+ONA - LaQUATRELLE+ON+DOBIJA NEŠTO OD MENE - FRMA+SUPRUGA - ZOKI+ON - MILAN+SUPRUGA - ATTILA+PLEME
što znači lepa kolonica Četvorki bez Carice, naranđastog od Katrce a od Iluzije još nisam dobio potvrdu, a Jan je na moru.
A sada DETALJI
Kao prvo morate znati, da od S.Broda do ŽMBK-a trebate oko četiri (4) sata vožnje, imajte to u obziru. Kad dođete na granični prelaz BREGANA imajte u vidu da imate ili nabavite sedmodnevnu VINJETU za SLO proždrljiv proračun. Kad ste došli u EU, idete autoputom (sad je otvoren i novi dio od N.Mesta do Trebnjeg, tako da ste skroz na autoputu) sve do izlaza za IVANČNA GORICA. Kad ste sišli sa autoputa, gledajte tablu za smer ŽUŽEMBERK i vozite se sve do GOSTIŠČE PAJČNA. To vam je pension uz samu cestu za ŽMBK, stoji na levojstrani, a nasuprot njemu, to je na desnojstrani u smeru prema ŽMBK-u je VELIKI PARKING PROSTOR i tu se PARKIRAJTE.
Kad ste se parkirali neka me jedan od vas NAZOVE mobilnim na moj broj +386 41 381 002 i evo mene za desetak minuta. A možda ču več biti tamo, zavisi od priprema za vaš doček.
OČEKUJEM VAS U SUBOTU, 17.7. NAJKASNIJE U JEDAN SAT (13.00) POPODNE i ondak idete zamnom u STAVČU VAS, gde čete se smestiti i ostaviti svoje stvari. Molim vas, nemojte kasniti na parking više od 15 minuta zbog daljeg programa tokom dana! Ako bude pre vašeg dolaska došlo do bilo čega, obavezno me nazovite!!!
Posle hlađenja motora i grla, idemo za ŽUŽEMBERK gde smo dio programa TRŠKI DNEVI :too:
Mi smo na redu u 14.30i vozimo se u koloni kroz Žužemberk do dvorišta u našem dvorcu (ako vatrogasci opet nešto ne za=bu) gde nas dočekuje gradonačelnik i gospoda iz dvorca, sledi fotkanje, blablabla, nešto se pojede i onda smo slobodni. Mičemo vozila iz dvorišta, parkiramo na autobusnoj stanici ili bilo gde, ohladimo grla, upoznavanje sa ostalima i tako to.
Onda čemo vrlo verovatno da se odvezemo do muzeja starih vozila u Sotesko, ali moram još dogovoriti sa njima oko otvaranja i to. Taj je muzej naime deo muzeja iz Bistre, a tamo verovatno nećemo, ima 80 kilometara u jednu smer, a mi bi želeli da se družimo, jel :s35: Ondak se ide u naše vinograde na BORŠT u pravu Slovensku zidanico i tu je degustacija vina iz naših krajeva. Nije cviček, nego šmarnica, zato - oprez! Ubija!
Posle se vračamo u Stavču vas i tu je piknik! Roštilj i sve što ide uz to. Verovatno čete več oko tri ujutru biti umorni, pa čete malko odspavati. Il' ne, ko zna...
U nedelju, 18.7. počinje glavni dio Trških dana, a to je srednjovekovna priredba, koja traje do kasno u noć! Idete samnom do dvorca i uživate u predstavi, obiđemo zajedno srednjovekovnu tržnicu, upoznavanje sa ljudima, ma dosta toga. Ja sam taj dan kostumiran i morat ču i malo da so oduljim od vas, al' to neće biti problem, nečete biti izgubljeni u svemiru, imat čete vi obožavaoca na hiljade, bez brige!
To je samo u kratko program druženja, verovatno če dolaziti do kojih sitnih promena (kad u zidanicu, kad jesti, gde parkirati i tako) koje nisu bitne. Za plemensku decu Attile bit če zanimljivo u dvorcu, naročito kad me bace u tamnicu u podrum dvorca i stave me u okove :a049: a tome če se radovati i nekoliko vas i poželeti da me ne puštaju više van :a036:
Tako. VIDIMO SE U SUBOTU I JEDVA ČEKAMO SVI VAŠ DOLAZAK! DOBRODOŠLI!
Attila, super! Možda je najjednostavnije kroz Ljubljanu pa autoputom u smer Novo Mesto i u Ivančnoj Gorici silazite i idite u smeru Žužemberk. Jeste malko duži put, al' je barem najjednostavniji. A ako idete sa navigacijom, ondak po vaše. Isto tako parkirajte na parkingu kod Gostišče PAJČNA i ako budete pre ostalih, samo me zvrcni i nazvat ću te nazad da vas pokupim i odvezem u Stavču vas. DOBRODOŠLI pleme iz Mađarske :too: :a049:
Spavanje je ovde, kao i roštiljada. Od mene udaljeno, pa, 123,87 metara il nešto tako :kolce:
jaz pridem z oranžno katrco, grem danes po gume zanjo :osmeh:
Izvinjavam se adminmodusima na gnjavaži, ali kad sam dobro razmislio, NEMOJTE zatvarati ovaj topic, valjda če da budu neki utisci i fotke, pa da ne otvaramo novi topic. Neka ostane otvoren neko vreme, kao onaj "okupljanje čika Raša". Hvala :a0181:
Samo jedno pitanje za drugare iz Cro i Slo ,da li cu da imam problema sa policijom ako su mi zatamnjena sva stakla osim sofesrsajbne?Milslim ako je auto ovde kao takav legalno registrovan nekom logikom ne bi trebalo da bude frke jer sam ja samo u tranzitu kod vas.Znam da je po vasim zakonima dozvoljeno sve od B stubova pa do nazad,zadnje staklo ,... i da samo prednja ne smeju da budu zatamnjena.
pozdrav i vidjamo se u subotu :a055:
sem ti napisal v PM da naj te ne skrbi glede tega :smile: ker si tujec, ne bo frke glede tega :smile: prej se bojo spravila name, kot na tebe :osmeh:Citat:
sawoodean kaže:
lp miha
Slično pitanje kao Sawudin. :smile:
Naime, meni je na Rendžeru kuka iz socijalizma koja se teško demontira. Kada sam išao kod Atille u Budimpeštu, Atilla mi je rekao da u Mađarskoj neće niko ništa da me pita u vezi kuke. Kao će biti u SLO, želi da čujem? Kada je Katraš bio proletos kod mene, reče da u EU to ne prolazi?!?! :a014: