Re: Okupljanje 20.9.2009. Omoljica
Па шта има да ја потврђујем :s35:
А Зоки је потпуно у праву . Та омв је мала пумпа и не верујем да ћемо стати тамо :a024: а при том треба да се после укључимо у саобраћај на оном кратком семафору . Мислим да је боље како Зоки рече на првој пумпи на Панчевачком путу :a014: па макар и у зауставној траци :naughty:
Подржавам предлог друга Мирка и друга Зокија ,а и што се тиче зауставне траке сви органи ће бити заузети парадом различитости или како код се већ зове :mahanje:
Ala su se razbuktali Belogradjani u diskusiji :smile: No treba lepo sve razraditi polako :uredu: Prvo. mi ipak stizemo: Kica, T. Borka i ja :a049:
Drugo. Koliko sam shvatio, znaci nema skupljanja kod Bg. arene ???
Tece. Skup je negde iza Pancevackog mosta ??? Zasto ici na OMV. pumpu prema Zrenjaninu ???
Cetvrto. Moram znati vremena jer se moram vratiti na posao u NS. do 18-30h. jegiba :a026:
Mlogo fala organizatorima :a025:
CD. :mahanje:
PS. Mare, nemogu nista potvrditi za rucak sada, javim :uredu:
Ok Dule nema problema. Nego ostali clanovi ja i dalje nemam broj ljudi koji mogu javiti u restoran, samo su Zoki i Mirko potvrdili :maul: :a026:
Svi hteli okupljanje, sad nema nikoga :maul:
E pa Mare, čar je u neizvesnosti. :whistling:
Ma zezam se naravno. Ajde bre potvrđujte se pod hitno da mogu čoveci iz uprave da delaju... :maul:
nemam kredita, tako da potvrdjujem ovde da dolazim sa devojkom, racunajte nas za klopu... :s35:
:smile:Mala ekipa iz Bele Crkve dolazi na okupljanje u Omoljicu.
Bice nas cetvoro u cetvorci.
Sada su vremenske prilike idealne za putovanje tako da bi bilo steta propustiti ovu priliku.
Izvinjavamo se sto se nismo ranije javili ali se nadamo da je ipak blagovremeno.
Svima saljemo srdacne pozdrave iz Bele Crkve i sa nestrpljenjem ocekujemo susret sa dragim prijateljima. :a055:
Odg: Okupljanje 20.9.2009. Omoljica
Mozda dodjem...najavicu se naknadno...al deff necu na rucak. fala lepo :)
Ja potrvđujem 100% svoj dolazak samo da se dogovorimo ko sve iz NSa i okoline ide pa da idemo zajedno :kolce:
Evo se prijavljujem ako ti je ZR usput,pa sacekam gde kazes i pravac Omoljica.Ni ja nisam za rucak. :a055:.BIG POZDRAV a za organizatore SVAKA CAST na trudu: