pošto je sve promenjeno još je jedino servo ostao. Mada možda i taj polovni kočioni pravi probleme.
Printable View
pošto je sve promenjeno još je jedino servo ostao. Mada možda i taj polovni kočioni pravi probleme.
Probao sam, kada koci, da odvojim kocioni od serva i isto se desava, tj, ne pusti kocnicu. Znaci da nije do serva. Malo mi cudno da se oba glavna kociona isto ponasaju.Citat:
Orlando kaže:
A da nije neki problem od papucice do kocionog, jedino tu, da li se se papucica vraca... Mora da je na toj relaciji problem...
Zašto, ipak je to polovni deo. Drugar je tri puta menjao razvodnik na Hondi i sva tri su bila loša, a kad odeš na otpad svi su kao u vrhunskom stanju.Citat:
i.nenad kaže:
Papucica se vraca, ali na sistemu ide papucica pa servo pa glavni kocioni. Ja kad odvoim servo od glavnog kogionog, kocnica je i dalje blokirana, sto znaci da nema veze sa papucicom. Treba mu neko vreme da pusti , kad se malo ohladi. Nemam pojma da li moze biti do diskova, da oni greju preko klesta kociono ulje vise nego sto bi trebalo. Kad pipnem glavni kocioni vruc je. Da li on moze da podnese tu toplotu?Citat:
Whitesnake kaže:
Ја мислим и даље главни ,а да нису криви дискови :a014:
Da je tako kao što pričaš, od tolike toplote bi ti proključalo ulje i nastali bi čepovi pa bi ti kočnica propadala. To što je gl. kočioni vruć je "relativno" normalno u tvom slučaju pošto je ulje fluid koji dobro provodi toplotu.
Koliko te je izašao polovni gl. kočioni a koliko košta novi?
Ajde probaj ako te ne mrzi, lepo odij cevku sa gl. kočionog od onog točka koji ti koči, pa vidi da li će da popusti kočnica ili ne. Tako ćeš eliminisati deo po deo sistema.
Koce prednja dva, polovan je kostao 10e, nov kosta 2500 - 3500, u zavisnosti da li je meteali ili sasic. Probacu da ovrnem cev da vidim da li ce pustiti. Da li neko zna na kom principu radi taj kocioni, jel ima gumicu za svaki tocak ili ima za prednje i zadnje posebno?
Videces po njemu, ako ima dva izlaza znaci da su prednji i zadnji, a ako ima tri izlaza znaci ima odvojene prednje i jedan za zadnje
Plocice da ali i kod jednog i kod drugog imas broj utisnut u blok (kod petica jos i dublje).