Ja idem iz Cortanovaca. Idem: Irig,Ruma, Sabac-Va. Evo ti Mob. 0646617956 Dule.Citat:
LaQuatrelle kaže:
Krecem oko 08h.
CD. :mahanje:
Printable View
Ja idem iz Cortanovaca. Idem: Irig,Ruma, Sabac-Va. Evo ti Mob. 0646617956 Dule.Citat:
LaQuatrelle kaže:
Krecem oko 08h.
CD. :mahanje:
:a045:Nazalost mi Belocrkvani ne dolazimo. Tata ima zdravstvenih problema pa se ne usudjemo da krenemo pri ovako toplom vremenu.
Svima zelimo uzivanje u druzenju i voznji, i naravno srecan rodjendan i dug zivot nasem dragom automobilu Renault4.
Takodje svima onima koji vole dobre automobile ( kao sto je R4 ili R5( Mirko npr.)), zelimo dobro zdravlje i dug zivot. :a055:
Vidimo se na nekom od narednih okupljanja,(kada temperature ne budu tako visoke).
Ja sam skoro svaki dan tamo priroda je extra a DOMACIN JE PRAVA LEGENDA gledajte da dodjete
:a055: (ima neko dobru felnu nek ponese pls)
@cokanj
Ok, zovem te u toku dana da se dogovorimo :smile:
Ako neko bude imao nesto pametno da savjetuje, +38761762651 Vedran :kuler:
Sutra u 7 ujutru majstor mi menja lezaj i ako sve bude ok,na raskrsnici za VA sam oko pola 10!Nadam se da ce biti :a055: :a055: :lazy: :a055: :lazy:! :mahanje:
Još jedno odustajanje iz zdravstvenih razloga. :a070: Što bi se reklo - tako blizu, a tako daleko. :a045: Da ne dužim priču, lepo se vi meni provedite, najedite i napite pa se Bože zdravlja vidimo na sledećem okupljanju. Nadam se uskoro... :kolce:
Krecem za 4.35 min :fijufiju:
hehe znaci zakrpio si saraj zavareni, il si kreno be njega :a049: sretno svima vama u svakom slucaju, i najedite mi se bureka masnog i jogurta i pive ladme i dabogdfa nikom vetvorka ne prokuvala :a055: :a055: :a055: :a055: :a055: :a055: :a055:
E pa sada i zvanicmo da kazem da ovo okupljanje na zalost propushtam :a070: cekao sam zadnji trenutak nebi li se nesto promenilo ali nista... lepo se provedite (u sta ne sumnjam) pa se vidimo na narednom okupljnaju (nadam se) na ovom inostranom :a034:
poz standardnoj ekipi... :a0181: :s35: :a055: