serz sta mu fali? ???
Printable View
serz sta mu fali? ???
I ja sam to pomislio, hoću pomoći čoveku a on ko mutav na telefonsku slušalicu. Ja mu kažem jedno, a on nešto treće. Ako je to za=bancija, ok, ide i drži vodu. Al' da tol'ko dugo ne može da nabavi u B.Luci Četvorku :whistling:??? Ali nema veze, naše društvo ne može da sruši ni država, ni politika, niko. Mi znamo što imamo i vozimo. NAJBOLJI AUTO na svetu. I nek se =bu oni koji misle drugačije od nas. Nije zabranjeno. Ali, napisao sam nešto o tome u topicu Carica se raduje. Interesantno.Citat:
Sloba R18TLS kaže:
Odlična stvar, ovi modeli Auta svih Vremena. Ali kad več rade modele, što stavljaju akumulator tamo, gde nikad nije bio? Sam se bavim modelarstvom (lažem, sad više ne, a nekada sam bio prvak Juge u modelarstvu, tema diorame, a u Engleskoj sam bio od bivše Juge 53-ći, što je odlično za više od hiljadu sudionika) evo i fotke jednih drevno napravljenih modela diorame.
Ako admini smatraju, da je :a0266:, neka izbace van i moje :a0181:. Al'nisam mogao, a da ne dam primedbu na nepravilnost kod izrade inače prelepih modela. Picajzla, šta češ :s25:
@Slobo brate e bas taj reno 4... odkud si to ba naso ja sam bas na tu sliku mislio. Citas misli :a014:
e da... nisam nikakav spijun sa vw foruma... na ovom forumu sam mnooogo ranije nego sto posjedujem vagena. A istog cu da zamijenim prvom prilikom za r4 pa makar za maketu istoga :a034:
Djordje sedi 1...sad lepo uzmes pa procitas istoriju renoa 4 i sve lepo pise i prikazano je slikama
imas i ovde na forumu
Znaci to je R4 parisienne...model koji je ukrasavao skotski karo da bi ga priblizio zenskoj populaciji.... :)
znaci sad vagena u ruke i tako da ga isaras :D :a084: :a084: :a084:
:a024: ne ne ne fali mu nista imalo je njih u vise varijanti:Citat:
serz kaže:
http://www.r4-4l.com/photo/parisienne/4.jpg
http://www.r4-4l.com/photo/parisienne/2.jpg
... :mahanje:
Model Parisienne radio je Reno u ugovoru sa ženskom revijom (Francuskom) Elle (ona), da bi proširio popularnost Četvorke i među ženama. Reklamirala se kao najbolji auto ako se ide u ženski šoping, jer u njega su išle sve one kutije, i one od šešira. :too: Na žalost, Parisienne je brzo nestao sa tekučih Renoevih traka, jer ga žene nikad nisu zavolele, kao što se očekivalo. Danas je to najređiji model Renoa. Koliko sam čuo, nema ih ni stotinu. Koji voze, naravno.
Ja mislim da ga nisu zavolele zato sto nisu navikle da im menjac bude toliko visoko :a049:
Ne razumijem se bas u modu a u zene tu i tamo :a084: ali nije mi jasno zasto je to trebo biti model za zene... pa covjece savrseno elegantan crni auto kojem ove sare na vratima stoje kao jednome dzentlmenu kravata ispod sakoa. znaci PERFEKCIJA. da su ga ofarbali u kaku boju pink pantera zene bi ga vise zavoljele.
Ali ovaj crni rendzer mi je toliko lijep da cu (ajmo programerski) pod 1 kad nabavimm rendzera pod 2 ako ikad budem imo para za farbanje ofarbati svoj primjerak tako i pokusati da napravim da maska mu izgleda onako... jer kazem ono nije slika automobila nego UMJENICKO DJELO :a0181: :a0181: :a0181:
EDIT: E da... malo mu je prednja lijeva guma izduvana na ovom primjerku sto je Sloba okacio :):):)
EDIT2: Onaj primjerak sto je sone okacio sa velikim plavim sarama mi se ne svidaj toliko. OVaj sa stinijim zlatnozutim sarama je zaaaakon.
Cuj zene ne vole visoko... kolega iz koje vi dimenzije dolazit :fijufiju: :a050:Citat:
Argonaut1 kaže:
:a055: