Pa desni zadnji i levi zadnji,jel da li je to zajedno 7m:-}
Printable View
Pa desni zadnji i levi zadnji,jel da li je to zajedno 7m:-}
Ma covece dok ga isprovlacis, necemo sad filozofiju da pravimo ja sam rekao koliko treba da se lepo uradi a vi kako hocete...
Pa od table to zadnje police možda ima dva metra sve ukupno, pravolinijski. Tako da razvlačenjem po stranicama može da bude po 3.5 metra max, mada čovek napisa da ukupno treba 6.5 metara.
Fala Orlando na strpljenju, ove zmije su nesto na vrucini... :a050:
e to je to ja rekoh kad se kupuje da se zna, jer secenja kabla i nastavljanje ne prilici ni golfu :a080:
Jasno more, a meni trebaju napred neki jaci imam kenvudov neki radio ali zvucnici od proslog vlasnika ko konzervice,neka dva mala cetvrtasta kao da si pustio tranzistor. Kad sam kupovao taj radio dosao tip sa bmvom i mislio sam da ima neko pojacalo,ono otkida,kad on rece ma nemam nikakvo pojacalo,tad sam cuo stvarno njegov zvuk. Ako ima neko neke dobre polovne mogli bi da se dogovorimo,verovatno.
Izvinjavam se na opsirnosti,ali ne mogu da napisem jedno slova :osmeh:
Ma ti za vrata su tanki i ne mogu da budu ko ovi, uzmi bre napred ispod table napravi kutije i ubaci nesto dobro :too: direktorski :laugh:
Baš to htedoh da predložim. Kutije od mediapana pa na prednju policu, samo onda treba videti koje zvučnike staviti, tj. kolika im zapremina vazduha treba. Svi oni zvučnici koji se ugrađuju direktno u tablu zahtevaju par kubnih santimetara vazduha, pa možda nisu loše rešenje. Jer džabe je ako staviš neke strava elipse koje su predviđene da gruvaju u gepeku sa bar jedno 300 litara zapremina. U malim kutijama bi se čule kao zvučnik od tranzistora.
Imate Vi pravo ali meni se svidja taj prostor napred i ne bih da ga remetim mozda ga osmislim za nesto drugo,ne trazim ja nesto posebno besno mada bih voleo, nego nesto bar 2-3puta jace.Hvala na savetima :too:
Nema na čemu. :mahanje: