Tako je :a049:
Printable View
Tako je :a049:
Jeste li videli niknejm novog člana :a080: PsYhO :a080: Baš je našao forum :vidbudale: samo čekam...
Ojla forumasi... :whistling: :whistling: :whistling: Jel' ima zivih?? :osmeh: :osmeh: :osmeh:
Evo opet mene... :vidbudale: Vec dan-dva citam sve sto se izdesavalo (koliko mi ova Sotona od kompa dozvoljava... :s12: ) i vidim ja da je zivo i zabavno na forumu. :a055: Toliko zivo i zabavno da ne znam u kojoj temi da se javim :osmeh: . Kako vidim - ovdje je neka najveca gungula pa cu tu ostaviti najveci trag. :kuler:
Mnogi su me pozdravljali, mnogi su pitali gdje sam, sta sam, jesam li ziv, zdrav... Jesam li se naljutio na ikoga, nekoga... Nesto... I odmah da kazem dvije stvari, odnosno, kako to obicno biva, tri stvari:
1.) Hvala svma na pozdravima...
2.) NISAM SE NA NIKOGA NALJUTIO, nego sam se jedino ''naljutio'' na fax kojega sam naumio zavrsiti u roku, ne da budem streber, nego jednostavno zato jer sam bio na izmaku snaga i volje. Da mi je ostao slucajno ispit ili dva za iducu godinu - mislim da bi doslovce odustao od faxa jer to tako inace biva. I zavrsio sam ga. :a080: :a080: :kolce: Ne znam da li da se veselim jer tek sad vidim koja je to zrtva bila u ove tri godine. I financijska zrtva (studirao sam vanredno - plačenzi bite solarno - keš na sunce!!!), i zrtva vremena i zrtva nespavanja i najveca zrtva - nit' sam vidio kučeta, ni mačeta. Samo volan i kniga. Srecom da smo cura i ja zajedno studirali - inace Bog zna kako bi to zavrsilo. :wacko:
Prvo su predavanja bila samo (ili bolje receno ''samo'' :vidiga: :fijufiju: )vikendima - svaki petak i subotu, a zadnji semestar svaki faking ubogi dan su bila predavanja. Ujutro posao - popodne od 15:00h, 15:30h, 16:00h, kako kad sve do 20:30, 21:00h. Dodes doma, trc-mrc eto ponoc... Ura, dve poklen noći. Opet job, opet fax... Vikendi rezervirani za seminare, zadace, skripte, programe i ostale piz...PIIIP!!!...arije ili kako mi Primorci velimo monade.
Nije neka patetika, znam da se ponavljam, zam da nisam ja jedini na ovome svijetu zavrsio fax, ali... Eto samo da znate zasto me nije bilo na forumu.
3.) Nema tri, to je tako - reda radi... :osmeh:
A sad me pustite da malo citam... Puno toga moram nadoknaditi. :a049: :a049: :a049:
Vesela ekipo... Hvala na citanju... Nema do ekipe na ovome forumu. :a0181: :a0181: :a0181: Tssssja... Biće da j' to zbog koOOlaaa tak'ih... :lazy: :lazy:
Frma... :c062: :c062: :c062: Imas PP... :c062: :c062: :c062:
Živ je živ je,javlja se u pravo vrijeme maškara i karnevala kako ga nebi prepoznali,ali nemožeš se ti nama skriti,znamo kako izgledaš :a084:
Prijatelju glavno da si završio fax,sada to i sa svojim znanjem i diplomom unovči :gitara:
U biti... :c062: :c062: :c062:Citat:
frma kaže:
Ostao mi je jos samo diplomski. Njega ne mogu prije nego odradim semestralnu praksu - a to ''odradujem'' tako sto u biti radim na poslu. Diplomski je u biti pis-of-kejk :c070: :c070: jer sam uzeo ono sto najbolje znam, a to je sarafljenje po motorima :a049: jezik-teorija plus prljave ruke-prakticno tako da ce i obrana biti u maniru:'' De decko... Oladi lo-ma... Odi... Dosta je... Alooooo... JEL CUJESSS!!??!!?? Ohani ba!!! Sjasi s te bine... Ima drugih... ALOOOOO EEEE!!! :d018: Ima drugih... Dooostaaaa!!!... ''
''Al samo da dodam za kraj da je Common rail...''
Fhrrrroooosssssshhhhhhh... <---- ovo je onomatopeja leta tvrdoukoricenog diplomskog rada preko cijele dvorane dok vjetar ćurlija oko araka istog
Fffftumpp!!! <---- ovo je onomatopeja kraja translatornog gibanja, u biti po putanji horizontalnog hitca, ali ajde... :whistling: tvrdoukoricenog diplomskog rada i njegove kolizije sa straznjim dijelom moje glave (tocnije hrbata, šije ili škine, kako tko kaze) dok bjezim van. :osmeh:
''...ebo te komon reil da te je...PIIIP...o!!! :a122: '' <---- ovo nije onomatopeja... :osmeh: Tako se glasaju :s25: :dry: neki inenjeri bajni koji su mi mozak pili glupostima tipa: ''Nije guma, nego pneumatik''... ''Nije rikverc - nego voznja sa negativnim predznakom!'' ... ''Kolega dragi... Pa ne mozete reci 'nema otpora'' - kaze se 'otpor je jednak nuli' kolega.''
Tako da... Jest da nije bas ''BAS'', al' meni k'o da je... Kontas...? :osmeh: :vidbudale:
Al nemojmo sad vise po Katrasevoj temi... :a014: :a014: Da me ne zatvori u u tamnicu neku svoju pa da opet ne vidim ni kučeta ni mačeta. :osmeh: :osmeh:
Da... I Ivan Krstitelj je dao sve ispite... I on je sad ing.bacc.traff. :lazy: Jest da mu bolje pase kratica ''PRVI PUT TI SJEDNEM U AUTO I IZRIGAM SE K'O GOVEDO'' al' sta sad... :a050: :a050: Šta 'š kad to ne stane na vizitku. :vidbudale: :vidbudale:
Jesam li vam govorio da je živ :a049: I to sa diplomom :a0181: Čestitke još jednom, Friče. A i Krstitelju naravno :kolce:
A ne, ne smeta meni ništa u ovom topicu, samo da je veselo, ne izbacujem ja nikoga i nikada :a024:
A za tamnicu - kad uđeš, nečeš sam da izađeš, morat ćemo te nositi van :a055: Dobrodošao nazad prijatelju :a055: :too: :kolce: :a049:
Dobrodošao bek Friče manijače... :a080: :a080: :a080: :a080:
Dajte ljudi... Koji vam je đava'? Druga ura poklen polnoći, a vi još spreda tim... Tim cuden od konpjutera niš ne delate samo si na oka delate debji kanoćal. Ala, grete spat judi...
Leh će me neki od vas iskat na oni... Oni... Ma 'no ća mi unuci na glavah jušto jemaju... Oni telefoni ki se ni ne vide kako su mići pa jušto s nekin tamo vanka ćakulaju priko teg vražjeg konpjuteri, a za niš novci platit. Na taj telefon ća dela na intrenet... Ala, šu. Nemojte da vas se s lavorun z vodun poleven. Ala... Hojte spat.
Neeeeećeeeemo noćaaaas doooomaaaaa necemo do zooooreeee... Jednom se samo ziiiiviiii, jednom se umireee... Necemo nocas dooomaaaa - doma nas znaju sviii... Za drustvo staro jos jednom da nazdraviiiiimmm... :a049: :a049: :a049: :a049:
Zlatko Pejaković - Nećemo noćas doma LIVE
Gde ga nađe :a014: Ja mislio da to samo matorci ponekad slušamo :a014:
Ihhhhh... :a050: U Hrvatskoj je Sabor 12.18.1995. donio Zakon o nomeklaturi zabavnih manifestacija, Narodne Novine 117/95. U čl.8. st.5.lijepo pise: ''Pijanluk se ne smije zvati ''festom'' ako se bar jednom u neko gluho doba noci ne pusti himna Zlaje Peje ''Necemo nocas doma''.
Pa bar je sad vrijeme maskara i ostalih šatorijada... :a055: :a055: :kolce: